Skor

231 träffar

Superga skor tillverkar sportskor med tradition

Superga skor från Italien gör sköna sportskor i tyg i alla möjliga härliga färger. De passar lika bra för en avslappnad look på jobbet eller i skolan, som på shoppingturen i stan.

Märkets historia från Italien

Superga sko med underrubrik ""People´s shoes of Italy"" tillverkar produkter för damer, herrar och barn. Lyckligtvis får även vi i Sverige ta del av utbudet som detta över hundra år gamla företag producerar. Det var Walter Martiny som grundade märket 1911 i Turin i Italien. Han tvingade stänga ner produktionen under kriget, men efter krigsåren öppnade han med förnyad kraft och företaget expanderade sitt sortiment som nu kom att innehålla sportskor och boots i alla de sköna färger som företaget är känt för. De vill göra skor för vardagen, som är med dig på jobbet, när du gör ärenden och när du träffar dina vänner. De vill helt enkelt vara en sko för folket.

Superga skor i många färger

Superga barnskor är en skön basketsko, som även finns i basketmodell med högre skaft, och en mängd olika färgkombinationer. Välj en vit eller ljusrosa sko för de ljusa årstiderna. Till examen och andra festliga tillfällen passar den söta varianten i spetstyg. Den blir jättesnygg att styla med en jeansjacka! Märkets signatursko är den numera klassiska modellen 2750 och de allra flesta skovarianterna utgår från denna, även barnskorna. Tyget, ett tjockt canvas är slitstarkt och låter fötterna andas. Skorna passar såväl tjejer som killar som önskar ett par snygga skor som tål att användas var dag. Från en speciell kollektion kommer Superga guldskor och silverskor. De glittrar i metalliskt tyg och lyfter upp vilken outfit som helst. Vi svenskar är väldigt bra på att klä oss i svart från topp till tå, med ett par guldskor till blir din outfit plötsligt festlig.

Skötsel och material

Superga skor är tillverkade i slitstarkt canvas. Det är ett tyg som står emot hårda vindar och regn och är därför ett populärt material till segel, ibland kallas det för segelduk. Vanligen används bomull för att framställa canvas men det kan även lin eller jute kan användas. I skor är det ett vattentåligt material som har behandlats för att vara motståndskraftigt och det fungerar utmärkt att tvätta av skorna med en fuktig trasa med lite diskmedel. Är dina skor riktigt smutsiga klarar de att tvättas i maskin på 30 grader. Lägg skorna i en tvättpåse eller i ett örngott för att inte skada maskinen.

Superga skor online på Footway

Hos Footway har du möjlighet att handla Superga skor på nätet till ett bra pris. Skornas många varianter och färger gör att hela familjen kommer att vilja ha minst ett par. Gå in och ta en titt på vårt stora utbud med hundratals märken. VI vill vara en skobutik nära dig och därför har vi snabba leveranser av din beställning. Välkommen in!

FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sida 1 av 4

231 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK