Skor

181 träffar

Noel skor för livfulla tjejer och killar

Noel skor är ett framstående märke vad gäller barnskor, både för pojkar och flickor. I vårt sortiment hittar du Noel skor för både sommar och vinter, alla i snygga och härliga utformningar som gör både barn och föräldrar glada!

Noel skor – sköna modeller för alla barn

Noel skor är från början är ett franskt märke, som idag finns över hela världen. De har ett flertal olika modeller att erbjuda, alla anpassade för att passa barnets fötter och livsmönster. Dels kan du välja mellan varmare vinterskor med foder och svala sandaler, men också Noel sneakers som passar bra när det varken är kallt eller varmt!

Hög kvalitet och lång livslängd med Noel skor

Noel skor håller hög kvalitet med kvalitetsmaterial som läder och gummi. Med rätt skötsel, som impregnering och återfuktning, kan de därför hålla över flera säsonger. Det gör att skorna utöver att passa ditt barn, kan gå i arv till syskon eller bekanta.

Shoppa Noel skor online

Shoppa nya Noel skor till dina barn online på Footway och testa i lugn och ro hemma. Vi erbjuder alltid snabba leveranser, fri frakt och returer samt 180 dagars öppet köp. Hitta dina barns nya favoritskor redan idag!

FEW LEFT
Lynna Suede Black
FEW LEFT
Aline Potato 159
FEW LEFT
Ike Black
FEW LEFT
Rub 21
FEW LEFT
Reed White
FEW LEFT
Beeton Patent Navy
FEW LEFT
BX349
FEW LEFT
RUB15-30 Red
FEW LEFT
BX079
FEW LEFT
Rub15 Deepred
FEW LEFT
43809-A
FEW LEFT
Sida 1 av 4

181 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK