Skor

156 träffar

Skor från Tenson för alla väder

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga… skor? Det har Tenson skor från Varberg ändrat på. De erbjuder innovativa funktioner och skräddarsydda lösningar för att du ska kunna vistas obegränsat under bar himmel i vår härliga natur, oavsett väder!

Skor med en aktiv livsstil i åtanke

Tenson grundades 1951 i Varberg och redan från starten var företaget nyskapande vad gäller kvalitet och funktion. I designprocessen tas alla tänkbara scenarion med. Ambitionen är att bli ett världsledande skomärke för utomhusaktiviteter, utan att tumma på moderiktigheten eller utseendet.

Tenson - klassiska skor och boots med hög kvalitet

Ett par klassiska skor eller boots från Tenson passar utmärkt på söndagspromenaden och många av skorna är rustade för den svenska vintern. De är utformade för dig som vill leva ett aktivt utomhusliv med snygga skor, utan att för den sakens skull behöva frysa.

Köp dina Tenson-skor på Footway

Med sin kvalitet och funktion är Tensons skor perfekta för dig som bor i Norden och vill kunna njuta av allt vad vår natur har att erbjuda. Som ett stort plus i kanten ser du dessutom snygg ut på kuppen! Köp dina Tenson-skor hos Footway och få snabb leverans, fri frakt och retur samt 180 dagars öppet köp på kuppen!

Tulip3275 465
FEW LEFT
Rub1 Deep Red
FEW LEFT
83969
FEW LEFT
Rub 21
FEW LEFT
BX079
FEW LEFT
BX 188
FEW LEFT
Nature 52
FEW LEFT
43771-AM
FEW LEFT
Rub15 Deepred
FEW LEFT
65027-D
FEW LEFT
Sida 1 av 3

156 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK