Skor

765 träffar

Superfit – Österrikisk design för de allra minsta

Visst är det så att alla föräldrar vill hitta de perfekta skorna åt sina barn, skor där komfort och hållbarhet, men även stil, finns med i paketet. Detta är precis vad Superfit erbjuder. Deras skor och stövlar håller måttet genom säsongerna, oavsett om det är varmt eller kallt ute. Superfit har rankats som ett av de största och bästa skomärkena för barn och fortsätter att leda vägen för ny, trendsättande design. Närmare 2,5 miljoner par skor produceras för distribution till 18 länder runt om i världen varje år.

Skor för aktiva fötter med mycket spring i benen

Superfit bjuder på ett spännande sortiment av skor för allt från småbarn till aktiva pojkar och flickor. Här har du att välja bland varma och vattentäta vinterkängor, snygga livsstilskor och lätta sandaler i glada mönster och sprudlande färger som kan användas både till skola och fritid. Vare sig barnen vill leka i snön, hoppa i gyttjan, åka skateboard eller bara försöka ta sina första steg i sommargräset har Superfit den ideala modellen för varje tillfälle. Randigt, prickigt, blommigt, knallrosa eller mörkblått med neongröna snören; oavsett ditt barns unika stil och smak lär Superfit ha en blivande favorit i sortimentet. Nyckeln till framgång enligt Superfit är att erbjuda slitstarka, tuffa och högkvalitativa skor som kommer att glädja den mest krävande knatten. Varje säsong bjuder märket på nya coola och trendiga modeller till oslagbara priser.

Barnskor som testat kontinuerligt

Superfit är synonymt med bra kvalitet och funktionalitet. Detta är någonting som säkerställs genom kontinuerlig testning! Otropeder och barnläkare får regelbundet utvärdera kollektionerna och resultaten är i topp! I utvärderingarna tar man hänsyn till bland annat hälgrepp, flexibilitet i sula, hur lätt det är att ta på -och av- skon samt hur bra det aktuella materialet andas.

Superfit online på Footway

Footway har ett brett sortiment av Superfit modeller, allt från söta sandaler och tofflor till tuffa sneakers, stövlar och skor för energiska pojkar och flickor. Det är inte utan att detta märke ansträngt sig för att nå sin position som ett av de bästa märken som finns i kategorin barnskor. Det märks både i kundnöjdhet och i försäljningssiffror. Hitta dina nästa barnskor hos oss och testa superfit för dina barn! "

Freddy Water Combi
FÅ KVAR
Nancy Dahlia
FÅ KVAR
Mike Stone Combi
FÅ KVAR
Merida Pink Combi
FÅ KVAR
Sport 7 Pink Combi
FÅ KVAR
Ulli Ocean Combi
FÅ KVAR
Ulli Ocean Combi
FÅ KVAR
Sport 7 Pink Combi
FÅ KVAR
Tulip3275 465
FÅ KVAR
Sida 1 av 13

765 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK