Skor

166 träffar

Jessica Simpson skor i västernstil

Den omtyckta sångerskan och skådespelerskan Jessica Simpson har lanserat sitt eget skomärke! Kolla igenom vårt sortiment av dessa läckra och västerninspirerade klackskor som verkligen andas showbusiness. Skorna har vackra detaljer som spännen, fransar och fina mönster. Skapa en festlig och vacker outfit med Jessica Simpson skor redan idag!

Jessica Simpson skor historia och kända modeller

Jessica Simpson är en världsberömd sångerska och skådespelerska. Jessica är känd för sin snygga klädstil som känns väldigt västerninspirerad. Egentligen är det inte så konstigt. Denna popsångerska är ändå från Texas. Skorna är tillverkad av hög kvalitet och har en skön passform. Klä dig som Jessica Simpson du också!

Jessica Simpson skor stiltips och skötsel

Ett par Jessica Simpson skor kan du använda till både ett par utsvängda jeans, ett par korta shorts eller en vacker festblåsa. Materialen som används är syntetskinn och textil och behöver ingen särskild skötsel. Använd skorna helst i torrt väder så kommer de hålla många år framöver.

Jessica Simpson skor online på Footway

Med ett par Jessica Simpson boots och klackskor är du redo för både festen och jobbet. Hos oss på Footway kan du roa dig med shopping utan att ens behöva lämna hemmet. Vi levererar alltid skorna snabbt och ger våra kunder fri frakt och fria returer.

Tulip3275 465
FEW LEFT
Rub1 Deep Red
FEW LEFT
83969
FEW LEFT
Rub 21
FEW LEFT
BX079
FEW LEFT
BX 188
FEW LEFT
Nature 52
FEW LEFT
43771-AM
FEW LEFT
Waleo
FEW LEFT
Sida 1 av 3

166 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK