Skor

216 träffar

Feud skor i tidlös design

Här hittar du ett varierat utbud av snygga och trendiga Feud skor. Den tidlösa och klassiska stilen passar de flesta kvinnor och du kan enkelt matcha både klädstil och outfits. Välj bland både klackskor och lågskor i tidlöst utförande och hitta ett par skor i en färg som tilltalar dig.

Feud skor historia och kända modeller

Feud är ett brittiskt företag som är kända för sina smakfullt designade skor. Den kanske mest kända modellen är deras Brogue sko som påminner mycket om en klassisk herrsko. Feud använder sig av bra material som äkta skinn och hållbart gummi. Med stiliga detaljer står Feud skor ut från mängden.

Feud skor stiltips och skötsel

Feud skor är tåliga och tillverkade av kvalitetsmaterial. Du kan med fördel bära dina Feud skor till både vardags och fest och till många olika outfits. Bäst är det ändå att lämna skorna hemma när regnet vräker som värst. Använd gärna lämpliga skovårdsprodukter för dina Feud skor, så håller de längre.

Feud skor online på Footway

Om du vill klä dig propert men samtidigt kreativt kan du också klicka hem ett par snygga Feud skor. Vi på Footway har gjort allt för att du som kund ska känna dig välkommen. Med snabba leveranser, fri frakt och fria returer kan du shoppa smidigt och bekvämt. 180 dagars öppet köp får du också hos oss.

Tulip3275 465
FEW LEFT
Albina
FEW LEFT
Rub1 Deep Red
FEW LEFT
83969
FEW LEFT
Carolina
FEW LEFT
Rub 21
FEW LEFT
BX079
FEW LEFT
BX 188
FEW LEFT
Nature 52
FEW LEFT
43771-AM
FEW LEFT
Wicked
SALE
Sida 1 av 4

216 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK