Skor

160 träffar

Marc – eleganta skor för alla

Marc är varumärket för dig som gillar stilrena skor i material som läder och skinn. Hitta ett par stilrena, eleganta och klassiska skor här hos oss. Du hittar flera snygga skomodeller från Marc som passar till alla möjliga stilar. Bli inspirerad du också, kolla igenom vårt stora utbud och välj ett par nya favoriter.

Marc skor historia och kända modeller

Företaget bakom Marc har tillverkat skor i Tyskland ända sedan 1938. Själva varumärket lanserades först 1973 och det märks att de har erfarna och duktiga skomakare. Även om de tillverkar klassiska skomodeller så har de fokuserat mycket på att skapa ytterst bekväma skor. Ett par skor från Marc kan du använda länge.

Marc skor stiltips och skötsel

Skomodellerna från Marc är stilrena och oftast gjorda av läder och skinn. De är gjorda på ett hållbart sätt och anpassar sig efter foten. På så sätt känns det bekväma redan från start och blir sedan ännu bekvämare efter användning. Hos oss hittar du skor till både damer och herrar.

Marc online på Footway

Beställ nya skor från Marc redan idag. Hos oss på Footway är det enkelt att hitta och köpa nya favoritskor. Vi sätter alltid kunden i fokus. Vi bjuder bland annat på frakten och returen. Dessutom så får du 180 dagars öppet köp när du handlar hos oss.

Tulip3275 465
FÅ KVAR
Rub1 Deep Red
FÅ KVAR
83969
FÅ KVAR
Rub 21
FÅ KVAR
BX079
FÅ KVAR
BX 188
FÅ KVAR
Nature 52
FÅ KVAR
43771-AM
FÅ KVAR
Rub15 Deepred
FÅ KVAR
65027-D
FÅ KVAR
Sida 1 av 3

160 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK