Skor

39 träffar

Rhode skor i utmärkt kvalité

Rohde skor är märket som erbjuder yppersta kvalité på skinn och mockaskor. Detta tyska varumärke tillverkar tofflor som både är bekväma och omtyckta av hela familjen.

Med början som garveri

Rhode sko har specialiserat sin tillverkning på bekväma tofflor och sandaler med bra passform. Företagets långa historia börjar redan 1862 i Tyskland då Erich startade Rhode garveri. De utvecklades så småningom och man anställde skomakare som bidrog till ytterligare expandering. Rhode har sedan dess växt och etablerat sig på den europeiska skomarknaden med sina tofflor där den speciella innersulan formas efter foten och anpassas efter just din gång. De bygger vidare på sin företagsfilosofi om god kvalité och tradition och försöker ständigt utveckla och förbättra produkterna för att komforten på skorna ska höjas ytterligare. I det växande sortimentet finns för närvarande remsandaler, tofflor, inneskor, skor och gummistövlar.

Rohde skor är bekväma för arbetsdagen

Rohde sandaler och Rohde tofflor erbjuder mycket bra produkter till överkomligt pris. Fotbäddarna är uppbyggda för större komfort och sulan av mocka ger foten en sval känsla. De passar som yrkessko i arbeten där du rör dig mycket, som i vården. Tofflornas mjuka fodrade hålfot gör de bekväma nog att ha hela dagen. Som fritidssko fungerar de utmärkt och blir lätt sommarens favoriter. De finns i olika modeller med stängd eller öppen tå. De mer öppna varianterna har justerbara remmar och går att anpassa efter fotens storlek. I sortimentet ingår även klassiska mjuka och mysiga innetofflor för damer och herrar. Håll fötterna varma och minska risken att halka på ett halt golv med ett par från Rohde.

Material och skötsel

Rohde skor är tillverkade av textilier som är vattentäta och låter samtidigt foten andas och lämnar en fräsch känsla efter en hel dag. Som ett före detta garveri har Rhode fortsatt satsa på skinn och stor del av märkets material är skinn och mocka. Det är slitstarka produkter som låter dig ha dina sköna skor under en lång tid om du tar hand om dem. Se till att hålla skorna rena från smuts och låt inte skinnet torka ut. Ett torrt skinn kan spricka, smörj därför gärna in dina tofflor med läderfett. Mocka borstas med runda rörelser för att hålla sig fint och bli rent.

Rohde skor online på Footway

I sitt stora sortiment har Footway tofflor, skor och gummistövlar för just din smak och dina fötter. Hela familjen hittar sköna produkter till ett bra pris på vår hemsida. Vi har snabba leveranser för att du ska få hem dina produkter så snart som möjligt efter beställning. Vi har alltid fri frakt och fria returer. Dessutom får du 180 dagars öppet köp.

FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
1940-43 Red
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
6066-80 Grey
FÅ KVAR
FÅ KVAR
8310
FÅ KVAR
5817-40 Rot
FÅ KVAR
6631-44 Rosy
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Nyheter
6631-44 Rosy
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Fyndhyllan
Sida 1 av 1

39 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK