Skor

8 träffar

Amerikanskt skatemode med anor

Det streetsyleinspirerade modet är helt rätt för dig som älskar livet på brädan. Upptäck en spännande och grymt snygg kollektion från det legendariska märket Etnies skor med rötterna i USA.

Skor utvecklade av proffsåkare

Drömmer du om livet på brädan? Då får du inte missa märket Etnies sko. Det amerikanska märket grundades år 1986. Märket tog hjälp av ett gäng professionella skateboardåkare när de designade sina första skomodeller. Resultatet? Succé! Märket växte snabbt och är i dag ett av världens främsta skatemärken. Etnies gör i dag allt från skor och kläder till snygga skateaccessoarer. Du kan alltid lita på att få ett par skateskor i bästa kvalitet skapade av människor som verkligen kan sporten då du väljer Etnies. Fixa den rätta urbana looken för ett liv fyllt med äventyr med ett par skor från märket Etnies. På Footway finner du ett stort utbud från det populära amerikanska märket. Vilka skor blir dina favoriter?

Maxat mode från Etnies skor

Hos Etnies står de snygga och slitstarka materialen i blickfånget och dessa sneakers är skapande för ett liv i rörelse. Den coola skatestilen speglas även i skornas atttiydfulla mönsterdetaljer. Färgpaletten går i urbana nyanser som svart och grått men även i accentfärger som orange och turkos. Eller vad sägs om Etnies Metal Mulisha? I skokollektionen från Etnies finner du även skor med höga skaft som hämtar inspiration från basketens värld. Med skor från märket Etnies blir din look lika genuin som självsäker. Ett par klassiska sneakers med rejäl sula och mjuk läst representerar ett mode som ger uttryck för en avslappnad och casual livsstil. Kolla in kollektionen från Etnies på Footway och finn dina egna stilfavoriter. För de allra yngsta åkarna erbjuds Etnies barnskor.

Slitstarka skor av hög kvalitet

På Footway kan du vara säker på att hitta det du söker efter, utbudet är stort och du kommer garanterat att finna något som passar för just dig. Kanske vill du ha en sko i en spännande röd färg? Livsstilsmärket Etnies skor erbjuder många olika moderiktiga modeller i nubuck. Missa inte heller Etnies låga tygskor med spännande mönsterdetaljer. Upptäck bredden i kollektionen från Etnies. Hur du än väljer att styla dina skor så hittar du mycket inspiration i modeutbudet frångatumodesinspiererad Etnies. Tänk på at ta hand om skorna genom att borsta av dem då och då och låta dem torka, då håller lädermaterialet ännu längre.

Etnies skor online på Footway

Vill du köpa ett par Etnies skor billigt? På Footway hittar du alltid trendiga skor från de största skomärkena till förmånliga priser. Skomärket inspirerar med sin rätta och självsäkra stil. Klicka runt och utforska utbudet här på Footway. I butiken finns ett stort urval med skor i en rad utföranden, material och färger. Leveranserna är snabba och dessutom ingår fri frakt.

2322
3 FÖR 2
Covina
3 FÖR 2
Barge Ls
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Kids Decade
3 FÖR 2
8310
3 FÖR 2
3 FÖR 2
2322
3 FÖR 2
Fyndhyllan
Sida 1 av 1

8 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK