Hush Puppies, Skor

119 träffar

Hush Puppies skor är bekvämt mode

Hush Puppies skor har blivit en klassiker som alla kan bära. Det är inte bara den tidlösa designen som gör det. De är fenomenalt sköna också.

Så blev hundarna tysta

Märket grundades 1958 i USA, men från början var det meningen att skorna skulle kallas Lasers. Historien tog dock en annan vändning när en av säljarna var på en resa till sydöstra USA. Där bevistade han en affärsmiddag och på menyn fanns en maträtt som kallades Hush Puppies. När han frågade vad det var så fick han veta att det var friterade bollar av majsmjöl och att farmarna brukade kasta in dem till hundarna för att tysta dem när de skällde. Han tänkte som den skoförsäljare han var genast på det uttryck som användes för ömma fötter på den tiden, Barking Dogs. Han tänkte att om Hush Puppies kunde tysta Barking Dogs, så skulle det vara det perfekta namnet på de bekväma skor han sålde. Namnet har hängt med sedan dess. En Hush Puppies sko är lika bekväm för ömma fötter idag som den var då, och i reklamen ser man ofta en nöjd Basset Hound sitta.

Mjuka Hush Puppies skor i många färger

Svinskinn var en viktig faktor som bidrog till att märket blev så populärt en gång. Det berodde på att produkterna blev mjuka, smidiga och lättskötta. De bekväma skorna är lika behagliga för fötterna nu och finns i olika material, modeller och färger. Du kan hitta både Hush Puppies inneskor för en lång dag på jobbet och Hush Puppies ballerina skor för varma semesterdagar. Här finns också klassiska modeller för den som vill matcha skorna med både vardagskläder och snygga kavajer. Märket erbjuder ett varierat vardagsmode som du kan bära såväl på fest som hemma och det är enkelt att hitta en stil som man trivs med.

Sköt om dina Hush Puppies

Hush Puppies skor tillverkas i olika material, men oavsett vilket material så är det viktigt att hålla dem rena och torra så att de inte går sönder. Om dina skor är av mocka så kan du borsta dem med en mockaborste eller använda en rengörings sten som tar bort fläckar. När det gäller läder så är det viktigt att hålla dem mjuka med en liten infettning ibland. Om skorna är av textil så kan du tvätta av dem med lite rengörings skum om de blivit smutsiga. Låt alltid dina skor torka sakta och använd skohorn för att spara på hälkappan när du tar på dem. Det gäller ju att se till att skorna håller länge när man väl har hittat sina favoriter.

Hush Puppies skor online på Footway

På Footway kan du hitta många bekväma skor, inte bara från Hush Puppies. Det är enkelt att titta igenom sortimentet och välja mellan modellerna. När du beställer härifrån så har du alltid 180 dagars öppet köp, så du kan prova hemma i lugn och ro innan du bestämmer dig. Dina produkter levereras snabbt med fri frakt och om de inte skulle passa så har du även fri retur. Hos oss är det både tryggt och roligt att handla skor.

"

FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sida 1 av 2

119 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK