Hello Kitty, Skor

2 träffar

Hello Kitty- sockersött mode

Hello Kittys skor och sandaler är oändligt populära bland barn och unga. Hello Kitty kommer från Japan, och har funnits sedan 1970-talet. Hello Kitty kan man finna på allt från smycken och väskor till kläder och skor, och på Footway hittar du givetvis Hello Kitty på gummistövlar, sandaler och sneakers. Märket har varit populärt i årtionden, och fortsätter att kamma hem nya kunder årligen, då allt flera hittar detta supersöta retro-märke och dess oändliga utbud av roliga och lekfulla produkter.

Hello Kitty skor - katten gör comeback

Hello Kitty har alltid varit populärt ända sedan starten 1974. Under de första åren sjufaldigades deras försäljning, för att ha en kort dipp 1978. Märket återhämtade sig dock snabbt och har sedan dess hållit fanan högt med ständigt nya stilar och teman, som designern får inspiration till från filmer, tv och musik. Från början marknadsfördes Hello Kitty produkterna till unga flickor, men från 90-talet breddade man ut målgruppen mot tonåringar och vuxna, som såg det fina i att återuppliva detta retro-märke. År 1999 kunde man hitta Hello Kitty på 12,000 olika produkter. Numera finns över 50,000 olika Hello Kitty produkter runt om i världen i över 60 länder.

Hello Kitty skor är moderna favoriter

Hello Kitty som hon ser ut idag designas huvudsakligen av designern Yuko Yamaguchi. Skorna som du hittar på Footway är en del av deras skokollektion, och är sockersöta flickdrömmar! Med ett tydligt formspråk och djärva toner av rött och rosa, faller dessa skor vilken flickig tjej som helst i smaken! Bekväma sneakers att springa runt i på skolgården eller förskolan, eller gummistövlar i knalliga färger att pigga upp den regniga dagen, ja, allt hittar du hos oss på Footway. Även bekväma sandaler som man kan kombinera med favoritklänningen eller shortsen i sommar finns i det breda sortimentet.

Hello Kitty online på Footway

Har du letat efter de supersöta skorna från Hello Kitty och inte hittat dem? Sluta leta, för du hittar dem här hos oss på Footway! Klicka hem ett par idag och överraska dina barn, systerdotter, barnbarn eller vem du vill med dessa fantastiska skor. Osäker på storlek? Inga problem. Hos oss har du alltid 180 dagars öppet köp och fria returer om du skulle behöva byta! Så det är bara att välja just dina favoriter och med våra snabba leveranser kommer du få hem ett paket innan du vet ordet av det!

Sida 1 av 1

2 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK