Heelys, Skor

19 träffar

Heelys skor har hjul under sulorna

Heelys skor tillverkar skor på hjul i skatestil för en ung publik. I härliga färger kan ditt barn snabbt svischa fram i kvarteret i söta blommiga varianter eller med häftiga eldillustrationer.

Med början i soliga Kalifornien

Heelys sko tillverkar skor för alla barn som vill komma fram lite snabbare och kanske genom ett annat sätt än att gå. Skorna har försetts med hjul under sulorna för att barnen lätt och på ett roligt sätt kunna rulla sig fram. Det blir som en skateboard men som är fastspänd under de egna skorna. Företaget är amerikanskt med säte i Kalifornien. På soliga gator arbetade man fram en idé om hjul under skorna. Hjulen går att ta av för att få en ""vanlig"" sko. Det går alltså att köpa ett par Heelys för den snygga designen med de inspirerande färgerna. Inför varje ny säsong tar företaget fram en ny kollektion av lekfulla mönster som uppmanar till ett aktivt liv i rörelse.

Heelys skor för en fartfull dag

Till utseendet är Heelys barnskor en sportsko i skatemodell som finns i många härliga färger- och mönsterkombinationer. Som nybörjare rekommenderas inte mer än två hjul, men ju mer du övar och ju fler framsteg som du eller ditt barn gör, desto fler hjul kan du välja. Heelys Slash är en vit sportsko i tyg med svarta detaljer och runda svarta skosnören. Modellen passar för tjejer och killar som vill ha en avslappnad och sportig stil. Sulan har bara ett hjul och är därför mycket bra om det är första gången som barnet provar hjul under skorna. Som alla modeller är hjulet avtagbart.

Skötsel av skorna

Heelys skor är tillverkade i tyg och syntet. Ett bra tips är att alltid ha foten i en socka, då samlas svett och fukt i sockan och skorna håller sig fräscha längre. Det finns tunna sockor med en låg kant för de varma sommardagarna. Skulle skorna ändå börja lukta illa går det bra att tvätta dem i en tvättpåse eller i ett örngott på 30 grader i maskinen. De kan även frysas in över natt. Rulla in dem i ett par plastpåsar och lägg in i frysen och lukten är borta ett dygn senare. Blir skorna smutsiga av gräs och lera går det enkelt att torka bort med en fuktig trasa med lite diskmedel.

Heelys skor online på Footway

Billiga Heelys skor hittar du till ditt barn på Footway. Vi håller låga priser tack vare en stor lagerhållning av hundratals olika märken. För en bra service har vi snabba leveranser och du får alltid fri frakt och fri retur. Dessutom erbjuder vi 180 dagars öppet köp på dina produkter när du beställer genom oss. Det gör att du lugnt kan prova skorna hemma.

Sida 1 av 1

19 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK