Gula Skor Online

180 träffar

Gula skor – ett måste!

Det är något alldeles särskilt med färgen gul, det är en färg som både känns somrig, fräsch, cool och sportig på samma gång. För dig som älskar färg eller som helt enkelt vill pigga upp dina outfits är ett par gula skor ett måste. Och du kommer inte ha några problem med att hitta något som passar – här finns hundratals skor i alla tänkbara modeller, både för herr, dam och barn. Oavsett vilken prisklass du vill lägga dig i, om du vill ha vinter- eller sommarskor eller om du har vissa krav gällande material, kan du garanterat hitta ett par skor som passar perfekt.

Skor för alla tillfällen

Gula skor måste inte vara knallgula, det finns även mer neutrala och naturligt gula skor, exempelvis klassiker från CAT eller Timberland. För dig som gärna vill synas har vi såklart riktigt citrongula skor, till exempel härliga stövlar från Kavat och Tretorn, perfekt för att lysa upp i regnrusket. Om du letar efter ett par unika festskor har vi riktigt fina och söta varianter från Iron Fist med bland annat gula pumps med dekorativa blommor.

Mixa och matcha

Gult är en färg som du enkelt bär upp med både jeans, klänningar, kostymbyxor eller ett par shorts. Det bästa med ett par gula skor är att de är det enda som behövs för att göra din outfit mer intressant. Vanliga jeans, en vit t-shirt och en svart jacka ser väldigt neutralt och vardagligt ut, men tillsätter du ett par gula skor i din outfit piggar du genast upp den. Gult passar precis lika bra till vitt, svart och blått som till orange, rosa, rött eller brunt. En färg som klär det mesta! Beroende på när du ska använda skorna kan du hitta både trendiga sneakers från bland annat Nike och adidas men även sköna vandringskängor från Ecco.

Så håller du skorna rena

Plötsligt händer det, hur noga du än tar hand om dina skor blir de förr eller senare smutsiga. Men frukta ej. Det finns många knep för att förvandla ett par smutsiga tygskor till att bli skinande rena igen. Till just textilskor kan du använda lite ljummet vatten och eventuellt lite diskmedel. Skrubba försiktigt och tvätta av med lite vatten. Se till att ta ur innersulan så att den får vädra. Om du har ett par gula skor i äkta mocka eller läder kan du istället borsta rent skorna med en skoborste för att sedan använda ett särskilt sandpapper för mockaskor, detta kallas för "suede cleaner cloth".

Britta Sun
FÅ KVAR
Uno Medium Yellow
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Seilas Yellow
FÅ KVAR
BL 250
REA
HELLSFIRE2
FÅ KVAR
Gaby Mango
FÅ KVAR
1460 Yellow
FÅ KVAR
Blombacka XC Yellow
FÅ KVAR
8401875 Yellow
FÅ KVAR
Sida 1 av 4

180 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK