Skor

73 träffar

Kanna; spanska skönheter

De härliga skorna från Kanna skapas i ett familjeföretag som tar tillvara på den naturliga skönheten från den spanska landsbygden där skorna designas och tillverkas. Att välja ett par Kanna skor är att bejaka sin kvinnlighet och ta fram ens naturliga skönhet, precis som det är tänkt. Skorna är användbara och passar till det mesta, samtidigt som de är sköna att bära och andas spansk bohemisk bondromantik.

Kanna skor med Spanska rötter

Sommarskor i olika utföranden, som sandaler och sandaletter, är märkets specialitet och den spanska stilen märks tydligt i designen. Kanna grundades 1985 av bröderna Juan och Tomás De La Cerda. Företaget ligger i det natursköna området La Encarnación i Murcia, ett område känt för sitt hantverk, och arkeologiska fyndplatser. Företaget är familjeägt och drivs med fokus på traditionella ledord och värderingar. Kanna återfinns idag i 40 länder, med de största marknaderna i USA, Japan och Frankrike. Märket andas medelhav, med ledorden hav, salt och sol. Det är inte svårt att känna sig bekväm i ett par skor från Kanna, som är skapade av naturliga material, ofta av naturfiber och med en färgskala som får oss att längta efter sol och sand.

Nära naturen med Kanna

Den bohemiska looken är en ständigt återkommande trend, och med skor från Kanna kan du hoppa på den trenden och känna dig fantastiskt snygg i sommar. Skorna är fantastiskt bekväma och ger dig en naturlig look, så att ditt rätta jag kommer fram på det mest vackra sättet. Kanna skor passar fantastiskt bra med en maxiklänning, eller ett par vida byxor och en romantisk topp med spetsdetaljer. Skor från Kanna är ett absolut måste för att packa ner i resväskan när det är dags för semester. Perfekta till stranden, till lunchen på tavernan eller en helt vanlig vardag när du vill känna dig extra fin. Med deras bekväma passform är de även ett perfekt val för dagen på stadens marknad eller den guidade på rundturen på resan.

Kanna online på Footway

Klicka hem dina alldeles egna Kanna skor från oss här på Footway! Snabbt, enkelt och från den mysiga bekvämligheten av ditt egna hem! Välj och vraka bland tusentals olika skomodeller, och hitta dina favoriter för jobbet, festen och semestern. Alltid med fri frakt och fria returer, och med 180 dagars öppet köp hinner du prova de nya fina skorna i lugn och ro. Välkommen till oss på Footway!

Baysic Gold
FÅ KVAR
Briann2 White
FÅ KVAR
Gisela White
FÅ KVAR
Baysic Black
FÅ KVAR
Baysic Whiwh
FÅ KVAR
Bona Seta Negro
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Loly Ante Negro
FÅ KVAR
Loly Ante Taupe
FÅ KVAR
Graselin2 White
FÅ KVAR
Super Coral
FÅ KVAR
Fl2Nir
FÅ KVAR
Jolie Fal12 Beibr
FÅ KVAR
FÅ KVAR
3502
FÅ KVAR
Gottee Fab12 Black
FÅ KVAR
Rimma Fal12 Beibr
FÅ KVAR
Fl2Anu
FÅ KVAR
Laverne Low
FÅ KVAR
Fl2Ang
FÅ KVAR
Fl1Dea
FÅ KVAR
Sida 1 av 2

73 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK