Grön, Skor

34 träffar

Gröna skor – när du vill sätta färg på vardagen

Grönt är skönt! Välkomna året med ett par sprillans nya och gröna skor som sprider lite färg i vintermörkret. Här hittar du både sneakers, sportskor, sandaler, festskor och stövlar av hög kvalitet. Gröna skor behöver inte innebära knallgröna skor. Tvärtom, här kan du välja bland mängder av olika nyanser av grönt, även turkost och pastellgrönt. Vi har även snygga skor i flera färger och med vackra mönster. Vad sägs exempelvis om ett par höga klackskor i grön ormskinnsimitation? Hitta dina nya favoriter hos oss och sätt lite färg på vardagen!

Skor med bra egenskaper

När du köper ett par nya skor vill du säkert att de både ska vara snygga, bekväma att gå i länge samt hålla hög kvalitet. Kanske har du även vissa preferenser gällande material, skomodell eller varumärke? Då vi erbjuder ett väldigt stort och minst sagt varierat utbud av gröna skor, kan det vara svårt att välja. Gör det lite enklare för dig själv genom att filtrera din sökning utifrån prisklass, skomodell och varumärke. Några av våra storfavoriter är såklart Sorel, Birkenstock, Palladium och Vagabond. För att inte prata om de klassiska kängorna från Dr Martens i grönt – så snygga!

När du vill skapa en trendig outfit

I dagens modevärld finns det egentligen inga rätt eller fel. Idag är det mängder av olika klädstilar som är populära och trendiga. För att skapa en unik och samtidigt fashionabel stil kan ett par gröna skor vara precis det du söker. Grönt är skönt och väldigt snyggt. Dessutom är det lite mer ovanligt än exempelvis ett par svarta skor. Med en grön färgklick på fötterna kan du alltid känna dig lite extra fin, även om du har tagit på dig ett par mysbrallor, en långärmad tröja och en jeansjacka.

Viktigt med skötsel

När du väl har investerat i ett par nya skor vill du såklart att de ska se nya ut så länge som möjligt. Om du ser till att ta väl hand om skorna kan de faktiskt vara i nyskick väldigt länge. Eftersom vi erbjuder allt från luftiga sandaler och tunna träningsskor till rejäla och kraftiga vinterkängor, varierar även materialen en del. Detta betyder också att skötselråden är olika beroende på vilka skor du valt. När det kommer till läderskor är det tre saker du behöver – skoborste, impregneringsspray och en putsduk.

Jolly Green
Chaz
FÅ KVAR
Namsen Khaki
Trull Lime
REA
Snowboarder Grape
Sida 1 av 1

34 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK