Skor

13 träffar

Rokin skor - kvalitet, kunskap och medvetenhet

Letar du efter en sko att känna dig bekväm och rätt i, en sko som bara blir vackrare ju mer åren går? Då är Rokin skor ett perfekt val för dig. Skor i äkta läder tillverkade med kunskap och tradition.

Kvalitet och citypuls

Det svenska skomärket Rokin sko grundades av Christoffer Brattin år 2006. Rokin kommer från namnet på en gata i Amsterdam, där han en gång i tiden hade sitt kontor. Duvan i Rokins logga är en klassisk symbol för peace and love men i Rokins fall också en symbol för målgruppen: Medvetna personer som lever i pulserande storstäder och som tycker om att vara i centrum - precis som duvor. Skorna tillverkas i Operto i Portugal, platsen är vald eftersom man där har lång tradition av skotillverkning och hantverk, något som är viktigt för Rokin, då de satsar på skor av högsta kvalitet.

Rokin skor förmedlar medvetenhet och självförtroende

Rokin vinnlägger sig om att göra skor av högsta kvalitet, därför är alla skor tillverkade i naturliga material som kvalitetsläder. Indiepopen och punken, subkulturer som blomstrade på sjuttio- och åttiotalet, är en av inspirationskällorna för Rokin skor, men även den svenska västkusten ger inspiration. Designfilosofin är att ta fram skor som förmedlar självförtroende, medvetenhet och som är moderna men ändå klassiska. Rokin kängor och boots finns för både för kvinnor och män i Footways sortiment. Dessa är riktiga klassiker som passar till nästan allt och ger dig en sko som håller riktigt länge. Du kan även hitta lågskor från Rokin på Footway, Rokin Damien, en klassisk lågsko för män, är ett exempel på detta.

Låt dina Rokinskor leva länge

Rokin tillverkar sina skor i naturmaterial, främst äkta läder av hög kvalitet. Det är viktigt för Rokin att leva upp till sin medvetna målgrupps krav, därför tillverkas skorna i Oporto i Portugal, en region som har en tradition av skotillverkning och hantverkskunskap, allt för att kunna ta fram en riktigt bra sko. För att dina Rokin skor skall hålla länge är det bra om du rengör dem ibland. I vissa fall, om skon är mycket smutsig, kan du tvätta den med såpa för läder men oftast räcker det att torka av skon med en fuktig trasa. När du rengjort skon behöver du behandla den, detta gör du med icke pigmenterat fett eller skokräm som innehåller bivax.

Rokin skor online på Footway

Rokin är svenska kvalitetsskor för den som letar efter ett både modernt och klassiskt snitt i en och samma sko. Hos Footway hittar du bland annat boots från Rokin för både damer och herrar. När du handlar skor hos Footway får du fri frakt och 180 dagars öppet köp. Skulle du behöva returnera din sko så går även det smidigt då vi har fri retur.

3 FÖR 2
Fancy Me
3 FÖR 2
Raffles
3 FÖR 2
Abbie
3 FÖR 2
Body Love
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Anchors Away
3 FÖR 2
Always There
3 FÖR 2
Sida 1 av 1

13 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK