Geox, Skor

244 träffar

Geox – kvalitetsskor från Italien

Geox är ett Italienskt företag som tillverkar skor och kläder av hög kvalité. Deras skor är tillverkade med bäraren i åtanke och är därför både ergonomiska och hållbara. Företaget grundades 1995 och har sedan dess ökat sin försäljning från ursprungslandet Italien, till större delen av världen, däribland Skandinavien. De testar sina modeller för bland annat kyla och hetta och hur skorna då reagerar och sitter på foten. De gör sina skor av läder och textiler som är både stilrena och ergonomiska. Även deras högklackade skor är designade så att de är så bekväma som möjligt att gå i.

Modern design att matcha till det mesta

Geox har ett brett sortiment av modeller till män, kvinnor och barn. Du kan hitta skor både till vardags och till jobbet. De har också snygga högklackade skor som du kan ha på kontoret, eller för att gå ut i. Deras skor är gjorda för att kunna bäras bekvämt, men design är inte försummat. Du kan lätt matcha till exempel deras svarta ballerinaskor till en enkel kjol eller shorts. Deras högklackade sandaler kan bäras på kontoret, men de kan också stylas upp med en klänning eller liknande om du inte hinner hem efter jobbet.

Från vin till skor

Geox grundare Mario Polegato planerade från början att ta över familjens vingårdar. Istället bestämde han sig för att producera och sälja sina egna skor efter en joggingrunda i Reno, där han märkte att hans skor skulle fungera mycket bättre om de var ventilerade. För att lösa problemet punkterade han helt enkelt sina skor med en liten kniv. Geox skor följer samma grundidé men är lite mer avancerade än så i sitt utförande. Deras produktion fokuserar på innovation och research för nya sätt att göra deras skor sköna att gå i, samtidigt som de är modemedvetna.

Skor från Geox – online på Footway

Footway har ett brett utbud av Geox, för män, kvinnor och barn. Sortimentet består av allt från sportskor, bekväma vardagsskor och finskor. Du kan hitta de klassiska läderskorna märket gjort sig berömt för - men du kan även hitta skor till semestern och bekväma skor som är utmärkta till långpromenader. De har sommarskor, till exempel sandaler, så väl som kängor - som passar bättre till vinter eller höst. Fler modeller finns dessutom i ett antal olika färger. På Footway kan du hitta vad du söker, oavsett vilken Geox-modell du är ute efter.

FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
D Yuki White
FÅ KVAR
Monet Blue
FÅ KVAR
D Lola
REA
FÅ KVAR
Sida 1 av 5

244 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK