Skor

378 träffar

Ligg steget före

Sedan 1949 har Gabor tillverkat skor av hög kvalité och modemedveten design. Det sägs att en kvinna som vill ligga steget före inom modebranschen redan har minst ett par Gaborskor hemma.### Det startade med en guldklocka

Bernhard och Joachim Gabor grundade skofabriken Gabor redan 1949 i staden Barmstedt i närheten av Hamburg. Genom att sälja sin fars fickklocka i guld fick de pengar att investera i den första symaskinen, en Singer 34. Med en begränsad skoupplaga och få resurser såldes först skor i den omedelbara närheten.

Bernhard och Joachim Gabor blev med tiden alltmer etablerade och hämtade inspiration från bland annat USA i sin maskinella utveckling av hantverket. Snart kunde man erbjuda skor till en större kundkrets och populariteten tog fart.

Modellerna skissas i 3D

Idag är Gabor ett väletablerat skomärke i hela Europa, och det är få kvinnor som inte känner till skomärket. Styrelsen på Gabor hänvisar gärna framgången till sin gedigna tillverkning. En skomodell från Gabor är framställd med stor dos kreativitet, där enbart fantasin sätter gränser. Lägg därefter till energi och stor noggrannhet. Varje ny skomodell skissas fram på 3d-modeller som måste genomgå gedigna tester och varsamma, noggranna, bearbetningar innan de får en chans att komma ut på marknaden.

Även om företaget idag lägger sin kärnverksamhet i en slagkraftig och utmanande skodesign har man inte övergett de gamla traditionerna i hantverket av perfekt passform och lång hållbarhet. Ett köp av Gaborskor ska vara den bästa investeringen man kan göra till sin garderob.

Från stövlar till pumps och sneakers

I Gabors sortiment återfinns alltifrån läckra pumps till bekväma sneakers. Produkterna andas kvalité utan att kosta några överpriser. Letar man efter en skinnsko från Gabor kan man förvänta sig att den sko man plockar fram också har ett yttermaterial av äkta skinn, troligtvis kalvskinn. Sulan är däremot vanligtvis i ett produktsäkrat konstmaterial som är framtaget att passa varierande underlag. Det är ofta man ser produktrecensioner av Gabors varor där nöjda köpare vittnar om att skorna är bekväma att gå i. En annan åsikt som ofta framförs är att skorna passar till allting, vilket är tacksamt om budgeten är begränsad och man ändå vill ha en mångsidig prisvärd sko av högre kvalitet.

Prisade för hållbarhetsengagemang

Ledning och personal på Gabor står för att företaget har ett stort ansvar för miljö, samhälle och hälsa. De arbetar därför flitigt för att bearbeta dessa områden och har flera gånger belönats med priser för sitt engagemang i hållbarhetsfrågor.

Gabor online på Footway

Dansa runt bland över 100 par Gabor-skor här i vår lilla skolåda. Använd våra filter för att precisera din sökning.

3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Sida 1 av 7

378 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK