Francesco Morichetti, Skor

3 träffar

Francesco Morichetti skor – italiensk kvalitet

För den modesäkra kvinnan som är både självsäker och äventyrlig, är Francesco Morichetti skor rätt val. Varumärket tillverkar fantastiska klackskor i olika utförande och med endast de bästa materialen. Francesco Morichettis är ett italienskt varumärke så du kan lita på att kvaliteten är på topp.

Francesco Morichetti skor historia och kända modeller

Francesco Morichetti är själv mannen bakom företaget och han hade tidigt en tydlig vision om att skapa sitt eget skoföretag. Med flera år i branschen fortsätter Francesco Morichetti att hämta inspiration från både naturen och den moderna kvinnan. Skorna håller hög kvalitet, tillverkas av äkta italienskt läder och har en enastående passform.

Francesco Morichetti skor stiltips och skötsel

Francesco Morichetti skor håller mycket hög kvalitet men precis som andra skinnskor behöver de vårdas och tas om hand. Det kan vara bra att regelbundet borsta av skorna och smörja de med läderfett. Beroende på vilka skor du har får du anpassa skovårdsprodukterna. Matcha dina Francesco Morichetti skor till både klänning och jeans.

Francesco Morichetti skor online på Footway

Klä dig feminint och vackert med bekväma och läckra Francesco Morichetti skor. Vi på Footway har samlat ihop ett inspirerande sortiment av det italienska skoföretaget. Vi erbjuder snabba leveranser, fri frakt och fria returer. Allt för att göra din shopping så smidig och rolig som möjligt.

Sida 1 av 1

3 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK