Fly London, Skor

188 träffar

FLY London - direkt från Portugal

Namnet till trots härstammar FLY London faktiskt från Portugal - och märket visar på detta vis sina ambitioner att vara progressiva och slå konventionerna på skallen. De söker ständigt nya sätt att leverera det originella i sina val av design, material och stil - och därmed alltid vara föränderliga och aldrig stå stilla. FLY Londons erbjuder skor i olika stilar för den som vill hitta en extra edge att spetsa till sin outfit med. Bland allt från somriga och bekväma sandaler - till varma och fodrade vinterkängor - kan du hitta något hos FLY London som stryker tjocka streck under din modetrogna vilja att sticka ut.

FLY London är valet för den som har grym koll på sin garderob

Med läder och innovativ design korsar FLY London rakt över modevärlden med eleganta kreationer som du utan bryderier kan kombinera med mycket i din noggrant komponerade garderob. Väljer du FLY London har du nämligen med stor sannolikhet en garderob som du noga satt ihop. Du är medveten om vad du tar på dig och vill bara ha det bästa och att det ska märkas att du är medveten om de senaste trenderna, och hur kläder kombineras på bästa sätt med ett par snygga skor.

Stå aldrig still - var aldrig konventionell

"Ever changing, Ever developing", "Allways progressive, Never conventional" är FLY Londons paroller som genomsyrar hela produktionslinjen i skapandet av ett par skor. Med detta koncept har märket etablerat sig över hela världen och kan hittas på över 3000 försäljningsställen - däribland egna butiker i Portugal, England, Irland och New York. Och ja, två av butikerna ligger i London. Det enda konventionella FLY London erkänner sig till är de gamla och gedigna traditioner som skapandet av ett par riktiga kvalitetsskor innebär. Portugal är som land känt för lysande skoproduktion och läderbehandling - och detta har FLY London burit med sig in i en föränderlig och alltid nyskapande modevärld.

FLY London online på Footway.se

Här på Footway kan vi erbjuda nära 200 olika modeller från Fly London. Med allt från enkla och snygga pumps till coola och högskaftade kängor har vi täckt in vidden av märkets spännande och utmanande utbud. Du kan hitta precis vad du söker här - så länge du söker efter något spännande, originellt och moderiktigt. Ta dig en titt och gör ett köp - värdigt för din garderob.

Cly Brown
FÅ KVAR
Saga
FÅ KVAR
Yaz Reef
FÅ KVAR
Sida 1 av 4

188 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK