Skor Online

60 träffar

True Religion - inte bara jeans

Det är något visst med den klassiska amerikanska jeansstilen som utvecklas på modescenen i Los Angeles. Den vittnar liksom om ett hälsosamt leverne, om strandhäng och om grillkvällar med vänner. True Religion har sedan starten 2002 gjort sig känt som ett livsstilsmärke med både skor, boots och accessoarer.

Stygnet som blev True Religions framgång

True Religion revolutionerade jeansmarknaden 2002, när de tog fram en ny typ av stygn för jeans och succén var snabbt ett faktum. Sedan dess har de gjort ikoniska jeansmodeller som burits av kändisar världen över. På senare år har de även börjat göra skor och vi tror att de kommer bli minst lika kända på den scenen.

Skor från True Religion

Ett par skor från True Religion passar såklart bra till jeans, till exempel på en avspänd sommarfest eller dejt. Skorna är kvalitativa och tar du hand om skinnet, genom att till exempel använda en conditioner, så håller de ännu längre.

True Religion-skor på Footway/h2> Ett par skor från True Religion är precis lika kvalitativa som jeansen som gjorde märkets succé. De är både klassiska och moderna på ett inspirerande sätt. Du köper dem hos Footway, med snabb leverans, fri frakt och retur, samt öppet köp i 180 dagar.

Impati
FEW LEFT
Baker
SALE
Isre
SALE
Tyree
SALE
Aloe Stritulata
FEW LEFT
Chai Black
Parnasuss
SALE
Chistine
FEW LEFT
Fairbanks
SALE
049960W19
SALE
Acer
SALE
Impati
SALE
Sylva
SALE
Danube
SALE
Aland
SALE
Parnasuss
SALE
Lyell
SALE
050000W01
FEW LEFT
Ural
FEW LEFT
Yasleh
SALE
Yasleh
SALE
Lottie Glitzy Sdl Silver
FEW LEFT
4679
SALE
Salvia
SALE
Pickford
SALE
Blum
SALE
051070A01
SALE
Sida 1 av 2

60 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK