Skor

74 träffar

Belmondo- trendig kvalitet

Belmondo är ett skomärke med rötter i Tyskland, och de tillverkar skor för både kvinnor och män. För att få en kreativ look, med ett färgstarkt uttryck och för att sätta en personlig prägel till sin outfit, är Belmondo verkligen märket som passar för detta ändamål. Med dina Belmondo skor på fötterna kommer du alltid att känna dig rätt, oavsett om du är på jobbet eller på väg till en fest. Sätt din egen prägel och lämna ett avtryck i andras modemedvetande genom att tillföra en färgklick i den grå vardagen på ett smakfullt sätt. Varför inte pigga upp den grå kostymen på väg till ett möte, eller för damerna, ett par fantastiska pumps som känns bekväma under hela middagen och dessutom är bekväma nog om du vill dansa hela natten!

Gör världen vackrare med Belmondo skor

Märket som grundades året 1989 har vuxit kraftigt under åren och är ledande inom skor på den stora världsmarknaden. Företaget finns idag i 20 länder och självklart hittar man dem i de stora modestäderna Paris, Tokyo och på hemmaplan i Stockholm. Belmondo skapar moderiktiga skor för alla smaker, med hög trendkänsla och en strävan att alltid hålla samma höga kvalitet. Med inspiration från de stora modehusen, har Belmondo tolkat trenderna och skapat något unikt, som tilltalar både män och kvinnor som önskar att framhäva sin egna individuella stil.

Belmondo skor: Rätt för alla tillfällen

Belmondo är italienska och översätts till ”vacker värld”. Namnet är verkligen passande för detta märke som definitivt hjälper till att göra världen vackrare. Skorna är tillverkade av läder, som har förmågan att forma sig efter bärarens fot, vilket i sin tur ger en otroligt bekväm sko som kommer att hålla länge. Dressa upp vardagslooken med ett par högklackade skor eller stövletter, eller varför inte dra på dig ett par sköna slip-on och gör din mest bekväma stil mer trendig. Möjligheterna är oändliga, och med dessa skor som passar till alla tillfällen blir det en fröjd att mixa och matcha.

Belmondo online på Footway

Hos oss på Footway hittar du massor av fantastiskt fina skomodeller från märket Belmondo. Givetvis alltid med 180 dagars öppet köp och fri frakt samt fria returer! Du kan därmed prova dina skor i lugn och ro. Vi på Footway finns dessutom alltid tillhands om du skulle behöva hjälp med något, det är bara att ringa eller att mejla, så hjälper vi dig med dina funderingar!

3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Chai Black
3 FÖR 2
701609
3 FÖR 2
Camoscio
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Sida 1 av 2

74 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK