Skor

204 träffar

Scholl – en hel vetenskap

Hos Scholl står vetenskapen i centrum. Deras kollektioner delas in i flera olika linjer för att fullt ut kunna möta de krav som ställs av konsumenterna. Scholl är i grunden biomekaniskt utformade skor. Detta innebär att varje par genomgår stränga tester under tillverkningsprocessen för att säkerställa att skorna uppfyller de garantier som ligger till grund för Scholls affärsidé: optimal passform, stöd och stabilitet åt fötterna, stor anpassningsförmåga, oslagbar komfort och lång hållbarhet.

Äkta italienskt hantverk

I Scholls Style Collection ingår ett sortiment av moderiktiga skor som står för den perfekta balansen mellan elegans, kvalitet och komfort. Alla modeller har tagit fram av italienska designers och förstärkts av den teknik som utvecklats av Scholls egna ingenjörer. Här hittar du snygga pumps som andas klassisk italiensk design, stövlar i läcker röd mocka, trätofflor med fluff och sandaler i silver som ger en glamorös touch åt en vacker festklänning. För modemedvetna män bjuder Scholl dessutom på snygga och unikt utformade slipins och sandaler i klassiska färger som bidrar till en coolt avslappnad look.

Fysionomiska skor

När Dr William Mathias Scholl gav sig in i skovärlden ville han i första hand förstå strukturen och biomekaniken i våra fötter i förhållande till kroppen. Vid 17 års ålder började William arbeta i en liten skobutik som specialiserat sig på att tillverka bekväma skor. Han fascinerades av att så många kunder led av kroniska smärtor i fötterna att han med tiden började studera medicin för att lära sig mer om den mänskliga kroppen. Ett antal år senare grundades Scholl Illinois College of Pedicure and Orthopaedics i Illinois där patienterna erbjöds gratis fotundersökningar. I mitten på 60-talet lanserades Scholls första Pescura modeller, en sandal med en anatomiskt utformad fotbädd gjord i bokträ. De blev snabbt en internationell succé med dåtidens kändisar som Twiggy och Jean Shrimpton som frontfigurer. Inom bara några år hade Scholl förvandlats till ett ikonmärke för stil och komfort.

Scholl online på Footway

Footway har ett stort antal modeller från detta stilbildande skomärke. Både för kvinnor och män finns sandaler och skor att uppleva. Tanken om att tillverka skor som inte bara ser bra ut utan som också underlättar för kroppen, var en grundidé som bidragit till en världsintroduktion för Scholl. Välkommen in för att hitta dina nästa skor!

Moldava Tan
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Rio Tan
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sida 1 av 4

204 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK