Skor

140 träffar

Park West skor

Park West skor tillverkar stilfulla kängor, lågskor och ballerinor som blir säkra kort i garderoben. Modellerna är i klassiskt snitt och de är därför lätta att kombinera med dina kläder.

Företagets med märket

Park West sko följer de klassiska formlinjerna och det gör att märket tilltalar många. De är till störst del tillverkade av fint och mjukt skinn som formar sig efter foten och håller den fräsch. Skinn i naturliga färger blir snyggare ju mer de används. Företaget tillverkar basmodeller i damstorlekar och har som mål att tillverka bra skor till priser som alla ska ha råd med. Ett par ska inte bara passa vid ett tillfälle, dina skor ska kunna bäras till jobbvardagen liksom på fest. Park West kommer med med kollektion varje vår och höst. Inför våren brukar fokuset ligga på lättare skor som ballerina, loafers och sandaler och på hösten läggs mer tid på stövlar och boots.

Park West skor

Park West stövel finns i lite olika utförandet, exempelvis modellen Black som till utseendet påminner om en ridstövel med sitt dekorativa knäppe baktill på hälen. Klackhöjden på fem centimeter gör att du kommer upp lite och får en bättre hållning, samtidigt som de är låga nog att gå omkring i. De fungerar jättebra tillsammans med ett par smala jeans nerstoppade i skaftet, men blir extra snygga med en kjol eller klänning. Alla, gammal som ung, borde ha ett par ballerina i garderoben. Park West ballerina är sköna att stoppa fötterna i när du ska gå ut för att hämta morgontidningen eller för en shoppingrunda på stan. De är verkligen mångfasetterade. Park West följer sitt formspråk när de satsar på en ballerina i ett klassiskt utförande. Modellen med knäppning över fotvalvet tillför en lite mer välklädd känsla, och de blir mer som en sko än som en toffel. Jättesöta både till jeans och till klänning.

Om impregnering och skötsel

Park West skor håller i flera år med rätt behandling där du emellanåt smörjer in dem med läderfett för att inte skinnet ska torka ut och spricka. Det är ett levande material som kräver mjukgörande kräm för att fortsätta vara mjuka och smidiga. En del av skorna är tillverkade i syntet, vilket är ett bra val för den som av någon anledning inte vill använda skinn. Tänk på att impregnera skorna mot fukt, välj ett medel för konstskinn för dina syntetskor. Se också till att skon tål impregneringsmedlet, rådfråga för att vara på den säkra sidan och för att du inte ska riskera att förstöra dina skor.

Park West skor online på Footway

Letar du efter kängor eller ballerinaskor i ett klassiskt snitt som aldrig blir omoderna? Då kan Park West vara märket som du söker. På Footway har vi ett stort utbud av märket och hundratals andra märken i vårt stora lager. Gå gärna in och ta en titt på våra skor, du har alltid fri frakt och fri retur på dina varor. Dessutom har vi riktigt snabba leveranser.

355829 Black
FÅ KVAR
355604 Black
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
426840 Black
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sida 1 av 3

140 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK