Skor

178 träffar

Lesson 2 skor för hela året

Här har du ett minst sagt spännande sortiment att gå igenom. Lesson 2 tillverkar skor av högsta kvalitet och i snygg och trendig design. Här kan du välja bland mängder av fina skor för både herr och dam och dessutom för årets alla årstider. Välj bland snygga klackskor, låga herrskor och höga skinnboots och hitta något du gillar.

Lesson 2 skor historia och kända modeller

Det är knappast förvånande att Lesson 2 är ett danskt företag, designen är skandinavisk och otroligt stilren. Lesson 2 grundades år 2010 och ingår i det större och mer välkända företaget The Last Conspiracy. Stilen är tidlös, stilren men samtidigt trendig. Materialen som används är ofta mocka och skinn från Portugal där skorna även tillverkas.

Lesson 2 skor stiltips och skötsel

Framför dig hittar du ett varierat utbud av trendiga och kvalitativa Lesson 2 skor i äkta skinn och mocka. Läder är tåligt och kan enkelt fräschas upp med bra skovårdsprodukter. Matcha dina Lesson 2 skor med allt från en tjusig klänning till ett par höga jeans.

Lesson 2 skor online på Footway

Lesson 2 skor är det ultimata valet för dig som har krav på kvalitet och som älskar mode. Vi på Footway är riktigt glada över att få presentera ett varierat sortiment från det danska företaget. Vi levererar alltid snabbt och bjuder på frakten. Hos oss får du även fria returer och 180 dagars öppet köp.

Rub 21
FEW LEFT
BX349
FEW LEFT
Seattle
FEW LEFT
S13108
FEW LEFT
RUB15-30 Red
FEW LEFT
BX079
FEW LEFT
Florence
FEW LEFT
Rub15 Deepred
FEW LEFT
43809-A
FEW LEFT
43771-AM
FEW LEFT
BX 425
FEW LEFT
Rocklea
FEW LEFT
BX 425
FEW LEFT
Sida 1 av 3

178 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK