Skor

107 träffar

Gå på moln i snygga skor

Caprice skor vill med sin slogan Walk on air få dig att känna dig bekväm i dina nya snygga skor. Företaget jobbar aktivt med att förbättra komforten och fortsätta vara ett världsföretag.

Historia och utveckling för fötterna

De tyska skomakarna är kända för sin noggrannhet och sitt kvalitetstänk. Caprice skor är inget undantag, detta märke har ständigt växt i popularitet sedan starten i Primasen 1990. Företaget vänder sig till modemedvetna personer som inte vill kompromissa med bekvämligheten. Skor ska vara sköna att bära i flera timmar. Skomakarna utvecklar ständigt nya idéer på hur skornas komfort ska bli ännu bättre samtidigt som de följer trenderna inom skomodet. De förenar skohistoria med modern nutid där skorna funkar både på jobbet och i den aktiva vardagen. Fötterna ska inte längre behöva stängas in i obekväma och stela skor, det är dags för frihet!

Caprice skor är en innovation för foten

I Caprice skor Walking on air ingår den patenterade sulan företaget har uppfunnit. Förutom att verka stötdämpande skyddar den även mot både värme och kyla. Med Caprice antishokk i hälen hjälper 300 små luftbubblor till att ge en känsla av att sväva fram. I märkets utbud finns klassiska pumps såväl som somriga ballerinaskor. På senare år har även snyggare sneakers tagit plats i sortimentet. Dessa passar ihop med en proper och avslappnad klädsel eller för söndagspromenaden. Ska du på fest men oroar dig för att gå i klackar hela kvällen? Är du kanske en av dem som sparkar av skorna under bordet? Ett tips är att kika på skorna från Caprice, de bjuder upp till dans hela natten lång utan obehag. Skorna finns även i halvstorlekar och med extra bred läst.

Skötsel och skostorlekar

Som med alla dina ägodelar gäller det att sköta dina Caprice skor för att de ska vara snygga och hålla länge. Torka av skorna med en fuktig trasa om de blivit smutsiga och smörj regelbundet in Caprice läderskor med skokräm. Använd gärna ett skoblock så håller sig formen som den ska. Tänk på att storlekarna är engelska, en 3.5 motsvarar en 38. Väljer du mellan två storlekar rekommenderas att ta den större. En sko går inte att göra större men det är alltid möjligt att lägga in en extra sula för att skon ska passa. Kom även ihåg att dina skor behöver faktiskt vila, fötterna svettas även om det inte alltid märks. Varannan dags användning är en rekommendation, vilken tur att det finns ett stort utbud!

Caprice skor online på Footway

På Footway finns skor för alla tillfällen. Kanske nya stövlar till barnet eller ett par snygga boots till dig när en ny årstid är på ingående? Vi har skor till bra priser och för olika smaker. Med hundratals varumärken finns även något för den kräsne. Har du glömt att köpa ett par skor till helgens fest, men har ingen tid eller lust att gå i fysiska butiker? Lugn, Footway har alla sina skor i lager och med snabba leveranser och fri frakt är skorna bara ett knapptryck bort!

3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Chenoa Black
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Helina Black
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Grisel
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Sida 1 av 2

107 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK