Skor

8 träffar

Aktiva fötter mår bra av Bundgaard

Bundgaard skor har funnits i över hundra år. Med en passform som gör barn glada är det inte så konstigt att de har lyckats. Märket är varje förälders hemliga dröm. Kvalitet till ett riktigt bra pris.

Bundgaard har tillverkats i generationer

Bundgaard skor började tillverkas 1904, då Bundgaard tog över skofabriken Therkildsen Sko i Danmark. Familjen hade redan från början sitt mål klart för sig. De ville skapa och tillverka en följsam sko som passar den aktiva människan, och det har de lyckats mycket bra med. Skorna tillverkas i material av hög kvalitet som står emot slitage på ett ypperligt sätt samtidigt som de är formade för att passa alla fötter. När märket kom ut med en ny kollektion för en tid sedan skapades även en slogan, ''Back to Basic'', som beskriver märket ända från begynnelsen fram till nutid. Skor som ger ett naturligt och väldesignat skydd för känsliga fötter.

Bundgaard skor finns i olika former

Skorna från det danska märket hittar du i alla möjliga modeller och färger. På sommaren när det är varmt kan det vara skönt att lufta tårna i ett par mjuka Bundgaard sandaler med mjuka remmar. Det finns vackra sandaler med både vanliga spännen och med kardborre-band. När det regnar eller när hösten börjar närma sig så kan ett par Bundgaard gummistövlar vara det som räddar dagen. Märket finns i många utföranden men de har alla en sak gemensamt. Oavsett modell eller storlek så sitter skorna alltid väl på foten och de är så tåliga att lillebror och lillasyster hinner använda dem många gånger innan de slitits ut.

Vårda dina favoriter från Bundgaard väl

Om du håller dina Bundgaard skor torra och rena så håller de ännu längre. Låt dem torka långsamt om de blivit genomvåta och smörj läderdetaljerna med jämna mellanrum. Om du visar dina skor omsorg och kärlek så kommer de att bära dig och din familj långt. Det är viktigt att vara bra skodd, speciellt om det gäller barn. Att få skoskav är otroligt irriterande och de flesta går in sina nya skor innan semestern för att slippa skavande skor. Med skor som man är van att bära blir livet mycket lättare. Ta därför väl hand om dina favoriter så att du kan ha dem under lång tid.

Bundgaard skor online på Footway

När du behöver nya skor kommer behovet ofta snabbt. Här på Footway hittar du allt ifrån skor och sandaler till stövlar och tofflor. Vi levererar dessutom din order inom 1-2 dagar med fri frakt och fri retur. Om inte produkterna skulle passa eller om du ångrat dig och vill ha en annan modell är det inget problem. Hos oss har du alltid 180 dagars öppet köp.

Beat
FÅ KVAR
Fyndhyllan
Sida 1 av 1

8 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK