Skor

43 träffar

Slipp värkande fötter med Damn Heels skor

Hur många kvinnor har inte varit med om att fötterna gör ont efter en kväll i klackar? Efter några timmar haltar man nästan fram på ömmande fötter. Detta var något som skomärket Damn Heels kunde relatera till och började spåna på en ny skoidé. Deras varumärke är byggt på tanken om att kvinnor ska kunna njuta av sina klackar men också ha ett alternativ när fötterna börjar göra ont. De tog snart fram sina omtyckta skor – den hopvikbara ballerinan. Dessa söta skor tar ingen plats i handväskan och kan sedan vecklas ut när du behöver byta klackarna mot sköna ballerinaskor.

Ta vara på dina Damn Heels skor

Damn Heels skor är tillverkade av hållbart syntetmaterial och finns i många olika färger och utseenden. För att du ska kunna använda skorna så länge som möjligt är det såklart bra om du tar hand om dem väl. Ballerinaskorna i syntetläder kan du impregnera med särskilda produkter för syntetmaterial. Innan du impregnerar dina skor bör du rengöra och putsa dem väl. Du kan använda en poleringstrasa och torka rent ytan på skorna innan du sprejar dem med impregneringsmedel avsett för syntetskor. Damn Heels skor har sulor av hållbart gummi som är bekvämt att gå på.

Så här kan du använda dina Damn Heels skor

Hela idén med Damn Heels skor är att du enkelt ska kunna få med dig skorna vart du än ska. De går att vika vilket gör att de tar minimalt med platsutrymme i handväskan. Du får dessutom med en påse som du kan förvara skorna i. Denna påse kan du sedan lägga ner klackskorna i när du byter skor. Ballerinaskor passar till det mesta, exempelvis festklänningen, jeansen eller kjolen. De är sköna och svala och passar därför bäst under sommarhalvåret. Hitta ett par Damn Heels skor i en färg som du gillar, här finns både glittriga och matta skor!

Damn Heels skor att beställa hos Footway

Vi älskar skor och särskilt när skorna tar hand om fötterna. Damn Heels skor är precis sådana skor. Alla tjejer borde ha ett par, redo att användas så fort dina fötter börjar ömma efter dansandet i högklackat. Varför inte beställa ett par till dig själv redan idag, eller överraska flickvännen med ett par fina modeller! Skorna har låga priser och är perfekta för såväl utekvällen som inför resan!

Sida 1 av 1

43 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK