China Girl Skor Online

38 träffar

China Girl skor - Orienten möter high fashion

Pigga upp din outfit med ett par China Girl skor. Skorna kännetecknas av sina glada färger och vackra mönster, för att inte tala om de läckra detaljerna. Skornas design är lite av en blandning av orientaliskt och de senaste trenderna från New York. Välj bland högklackade skor, espadrillos, ballerinaskor och mycket mer.

China Girl skor historia och kända modeller

China Girl är ett ungt skoföretag som snabbt gjort succé världen över. Målgruppen är bred och skorna tilltalar allt från businesskvinnor till den unga och modemedvetna fashionistan som vill att alla ska förundras över hennes vackra och unika skor. Oavsett om du föredrar stilrena skor i minimalistisk design eller om du hellre vill ha färgglada skor, finns något för alla.

China Girl skor stiltips och skötsel

China Girl skor kännetecknas av hög kvalitet, optimal passform och en design som heter duga. Här hittar du alla möjliga skomodeller i olika material, färger och mönster. Kanske är du på jakt efter ett par vackra klackskor till en stilig pennkjol? Här finns många modeller att välja bland. Hitta alltid från moderiktiga höst-, vinter-, vår och sommarskor.

China Girl skor online på Footway

Vi på Footway har samlat ett brett och stort utbud av China Girl skor för alla kvinnor. Här hittar du skor av högsta kvalitet, i snygg och unik design och dessutom till riktigt bra priser. Vi på Footway tänker alltid på våra kunder. Just därför får du fri frakt på dina beställningar och fria returer. Som en extra bonus slänger vi in 180 dagars öppet köp.

Pout
SALE
Regal Purple
FEW LEFT
Cuba Jungle
FEW LEFT
Pauline Lime
FEW LEFT
Edan 1
FEW LEFT
Regal Bordo
FEW LEFT
Charmers Black
FEW LEFT
Cuba Green
FEW LEFT
Tabby Beige
FEW LEFT
Tabby
FEW LEFT
Hera navy
FEW LEFT
Jennifer Brown
FEW LEFT
Jennifer Beige
FEW LEFT
Estee
FEW LEFT
Pointed P
FEW LEFT
Missey
FEW LEFT
Lopez Black
FEW LEFT
Cherry Green
FEW LEFT
Tide Gold
FEW LEFT
Sida 1 av 1

38 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK