Skor

225 träffar

Exklusiva Penelope Chilvers

Penelope är ett exklusivt, varumärke som skapar vackra skor för kvinnor. Äkta skinn och skinnfoder finns alltid representerat i Penelopes kollektioner och dessa skor håller alltid högsta möjliga kvalitet. Penelopes sortiment riktar sig till kvinnor, allt ifrån unga trendsäkra tjejer till kvinnor mitt i karriären. Skorna tillverkas av naturmaterial och med traditionella tekniker. Märket är mån om att använda sig av lokala material samt att behålla de lokala företagen levande. Det naturliga lädret som används vid tillverkningen har Oeko-Tex standard, vilket garanterar att det är till 100 % fritt från skadliga ämnen. Även sulan är läder, och de sys på för hand. Tillverkningen är genuin, och därför håller skorna så hög standard.

Kungliga Long Tassel Boot av Penelope

Märket Penelope grundades 2005. Grundaren, Penelope Chilvers började sin tillverkning i minsta möjliga skala, nämligen hemma i sitt egna kök, och den första modellen - The Long Tassel Boot blev en enorm hit då den spreds världen över när den bars av Hertiginnan av Cambridge, och tillika hustru till Prins William- Kate Middleton. Märket växte snabbt och finns idag representerat ibland annat: USA Europa, Australien och Fjärran östern. Penelope Chilvers produkter har fått ett rykte om sig att vara av högsta möjliga kvalitet samtidigt som de är bekväma och andas en enkel och ren stil. Många av Penelopes skor har blivit en “basvara” i skogarderoberna runtom i världen, som till exempel märkets populära Chelsea boots.

Penelope skor att älska

Penelope Chilvers designer skor som man förälskar sig i- och fortsätter att älska. Med modern design och genuint hantverk är skorna tidlösa och hållbara, och funkar säsong efter säsong. Märkets ikoniska modeller inkluderar Impossible Boot och Incredible Boot, båda väldigt eftertraktade. Även märkets espadrillers är oändligt populära under sommarmånaderna. Du hittar Penelope skor för alla tillfällen och skorna är väldigt enkla att kombinera med dina favoritplagg!

Penelope online på Footway

Penelope skor hittar du hos oss på Footway, så att du kan klicka hem ett par egna Penelope skor som håller säsong in och säsong ut. Kika även på alla tusentals andra produkter för att komplettera din skogarderob ytterligare! Med våra snabba leveranser kan du få hem skorna så fort som nästa dag! Vi har 180 dagars öppet köp och fri frakt och fria returer så att du kan spendera slantarna på ett extra par skor! För skor - det kan man inte ha för många av, eller hur?

FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
83969
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sida 1 av 4

225 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK