Cat Skor Online

63 träffar

Caterpillar Inc.

Caterpillar tillverkar skor och kängor som för tankarna till byggarbetsplatser med dammiga miljöer och lukt av dieselolja. Från början skapades skorna för att vara arbetsskor, men numera är de även till för vardagsbruk. Med en rå och tuff stil med höga krav på hållbarhet och komfort skapar Caterpillar skor som går under namnet CAT och har vunnit framgångar världen över. CAT tillverkar egentligen grävmaskiner, men har tagit klivet in i modevärlden på ett oväntat sätt. Deras tuffa design och utförande har blivit populär och inte minst har de blivit favoriter på grund av deras enorma tålighet. Skorna tillverkas i huvudsak av läder, och de blir bara bättre med åren då de får en fin slitning på ytan som bara gör dem finare.

CAT- Från grävmaskiner till skor

Caterpillar skor har tillverkats under många år. Företaget Caterpillar Inc. Tillverkade från början bara grävmaskiner och andra arbetsfordon, och tog steget in i modevärlden när de bestämde sig för att även börja tillverka arbetskläder. Med deras tåliga material och tuffa utförande växte märket snabbt i popularitet och hittade ut till den breda massan. Skorna är idag populära bland till exempel musikartister, främst inom hiphopen. Skorna finns att hitta för både kvinnor och män, och även barn, och de är perfekta för det skandinaviska klimatet så de håller fötterna varma och torra, och har en slitstark yta.

CAT; vardagsskor med bett

Hos Footway hittar du ett brett utbud av CAT skor. Allt ifrån sneakers till de klassiska kängorna i gult, som passar till vardagsbruk med jeans och en t-shirt, eller för en mer vintrig look med dunjacka och stickad mössa. Skorna passar även utmärkt för dig som gillar friluftsliv, kanske en vandring i fjällen, eller bara på en campingresa där man kan trampa i det ena och andra. Märket är unikt i det avseendet, att de inte har några formella skor, utan har valt att helt satsa på en vardagssko för alla tillfällen. Men inget hindrar dig från att kombinera skorna med en kostymbyxa för en cool vardagslook.

Cat skor online på Footway

Footway är en stolt återförsäljare av märket CAT och vi har ett brett sortiment av dessa stryktåliga vardagsskor! Beställ hem dina egna CAT skor med fri frakt och fria returer, och givetvis har du fantastiska 180 dagar öppet köp för att ta en riktig funderare på om detta är skorna för dig!

Wry Coffee Bean
FEW LEFT
Opus Canvas Navy
FEW LEFT
COLORADO OXBLOOD
FEW LEFT
Trey Brown
FEW LEFT
Sano
FEW LEFT
Lyrical
FEW LEFT
Dern
FEW LEFT
Formation CT S1P
FEW LEFT
Alec
FEW LEFT
Sano
FEW LEFT
Luster Angora Troy
FEW LEFT
Alec Beige
FEW LEFT
Kendra Dark Brown
FEW LEFT
Signet
FEW LEFT
Milton Black
FEW LEFT
Sano Damre
FEW LEFT
FEW LEFT
Pixie Black
FEW LEFT
FEW LEFT
Retrace
FEW LEFT
Beck Mid Black
FEW LEFT
Sida 1 av 2

63 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK