Skor

101 träffar

Ludwig Reiter – skor av högsta kvalitet med anrik historia

Ludwig Reiter är ett skoföretag vars historia sträcker sig i mer än hundra år. De har dock alltid varit kända för att tillverka skor av högsta kvalitet. Skorna görs för hand och finns oftast endast i begränsad upplaga. Letar du efter unika, handgjorda skor som är tillverkade av ytterst skickliga skomakare så är Ludwig Reiter perfekt.

Ludwig Reiter skor historia och kända modeller

Allt började i Österrikes huvudstad Wien år 1885. Ludwig Reiter själv startade då ett skomakarföretag och började tillverkade skor av högsta kvalitet. Skorna, och skomakaren, fick snabbt ett högt anseende och Ludwig lät sonen ta över företaget. Än idag ägs Ludwig Reiter av samma familj och de tillverkar fortfarande fantastiskt bra skor.

Ludwig Reiter skor stiltips och skötsel

Skorna från Ludwig Reiter har olika utseenden och är tillverkade av olika material. En sak de alla har gemensamt är att de utstrålar klass och kvalitet. Ett par skor från Ludwig Reiter känns exklusiva och eleganta. De passar bäst till dig som har en välklädd och klassisk stil.

Ludwig Reiter online på Footway

Köpa dina nya Ludwig Reiter sneakers eller skor här från oss på Footway. Du har flera olika skor att välja mellan. När du handlar hos oss så får du inte bara hem din beställning snabbt, du behöver inte heller betala för frakten. Vi bjuder även på returer och ger dig 180 dagars öppet köp.

Chenoa Black
FEW LEFT
Kania Black Nappa
FEW LEFT
Faria Black Nappa
FEW LEFT
Ashley Black Nappa
FEW LEFT
Grisel
FEW LEFT
Alba Taupe Suede
FEW LEFT
Carla Black Nappa
FEW LEFT
FEW LEFT
Carla Ocean Sued
FEW LEFT
FEW LEFT
Carla Black Nappa
FEW LEFT
FEW LEFT
Sida 1 av 2

101 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK