Skor

145 träffar

Moderiktigt från MJUS skor

Italienska MJUS skor mixar tidlös design med spännande nytänkande. Upptäck en kollektion från ett modemärke som vi definitivt kommer att få se mer av framöver.

Fashion från modets hemland

MJUS är en ny stjärna på modehimlen. Märket grundades år 2007 och allt fler upptäcker nu det spännande märket. Bakom MJUS står ett företag som grundades 1972 i staden Colà di Lazise nära gardasjön i landets norra delar. Vid starten av MJUS tillvaratog man en lång hantverkstradition och förenade den med en spännande experimentlusta som blivit synonym med MJUS. MJUS sko representerar ett samtida mode i kombination med mjuka former vilket ger en stilsäker look. Stilen återspeglas i skornas unika detaljer och en färgpalett som rymmer allt från lena naturfärger till svarta nyanser. Kollektionen här på Footway är fylld med snygg och spännande design, här hittar du allt från snygga boots och stilrena kängor till bekväma sneakers.

MJUS skor i vackert läder

I MJUSs mångsidiga utbud finns många spännande skor att välja bland. På Footway finner du alltid säsongens snyggaste skor från de största modemärkena till bra priser. Våga bära skorna på spännande sätt. Den inspirerande looken från italienska MJUS hjälper dig att hitta skorna för just dig. Alla som gillar skomode i läder och naturfärger med detaljer som spännen hittar mycket spännande att upptäcka i årets modenyheter från MJUS på Footway. Mjus boots är det perfekta valet för de kyligare månaderna. Välj mellan modeller med både hög och låg klack. Till sommaren väljer modeälskaren Mjus ballerina som finns i en rad olika färger.

Så tar du hand om dina skor

Om du vill ha en stilsäker och moderiktig stil är märket MJUS skor alltså ett perfekt stilval. Hitta looken för dig på Footway i årets mest stilsäkra mode från MJUS. Här finner modeälskaren alltid ett stort urval av sköna skor för alla sammanhang och årstider. Du tar bäst hand om ett par skor i läder genom att smörja in dem då och då. Smuts och damm torkar du enkelt bort med en lätt fuktad trasa. Ett par sneakers i skinn behöver även lite omvårdnad och impregnera gärna skorna. Ett tips är även att fräscha upp sina sneakers med skokräm emellanåt.

MJUS skor online på Footway

Vill du köpa MJUS skor på nätet? Footway presenterar ett stort och spännande urval av skor från det italienska märket MJUS. I webbutiken finns ett välsorterat utbud med skor i en rad olika utföranden, material och nyanser. Dessutom ingår alltid snabb leverans, fri frakt och fria returer. När du handlar dina skor på Footway ingår alltid 180 dagars öppet köp.

FÅ KVAR
205
FÅ KVAR
201
Sida 1 av 3

145 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK