Butterfly Twists, Skor

80 träffar

Butterfly Twists - hopfällbara skor

Butterfly Twists skor är verkligen något i särklass. Förutom att skorna är snygga och passar till diverse outfits, är de till och med hopfällbara. Med ett par söta ballerinaskor i valfri färg eller mönster, har du alltid ett bekvämt skoval nära till hands.

Butterfly Twists skor historia och kända modeller

År 2007 grundades Butterfly Twists, ett idag välkänt skoföretag som är omtyckt över hela världen. Allt började med att grundarna hade ett vad, förloraren fick bära högklackat en helkväll. Efter skavsår och obekväma fötter kläcktes en idé och företaget grundades. Idag kan du köpa bekväma och snygga ballerinaskor som går att fälla ihop.

Butterfly Twists skor stiltips och skötsel

Tack vare den smarta och hopfällbara designen hos Butterfly Twists skor, kan du alltid få med dig skorna i väskan. Kanske vill du bära högklackat på festen men vet att det brukar sluta i haltande och skavsår, ta med dig ett praktiskt ombyte! Butterfly Twists skor finns i mängder av snygga mönster och färger och kan med fördel bäras även till vardags.

Butterfly Twists skor online på Footway

Alla tjejer borde ha minst ett par Butterfly Twists skor hemma. Unna dina fötter det bästa och klicka hem ett par redan idag. Hos oss på Footway vill vi att du ska trivas, vi bjuder därför på fri frakt, fria returer och 180 dagars öppet köp.

Sasha Black
FÅ KVAR
Janey Black
FÅ KVAR
Sida 1 av 2

80 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK