Brun, Skor

6 054 träffar

Bruna skor i läder och tyg

Letar du efter ett par nya och snygga skor? Här hittar du ett stort och varierat sortiment av bruna skor för dam, barn och herr. Bruna skor är otroligt stilrent och snyggt och du kan enkelt matcha brunt med många andra färger. Ofta förknippar vi bruna skor med mocka eller äkta läder, men du kan även köpa trendiga tyg- och syntetskor i brunt. Nedan kan du inspireras av mängder av olika skomodeller och prisklasser, här finns allt från varma ulltofflor och vinterkängor till sköna sandaler, knähöga boots och finskor.

Bruna skor för hela året

Brunt är en neutral och stilren färg som kan vara både vintrig och somrig beroende på hur du matchar skorna. Till skillnad från ett par helsvarta skor som kan kännas varma under sommaren, är brunt svalare. Här kan du köpa både sandaler, sköna tofflor och sneakers i brunt. Kanske har du preferenser gällande material? I vårt sortiment av bruna skor hittar du både nubuckläder, skinn, textil och syntet. Filtrera din sökning utifrån varumärke, skomodell eller prisklass så hittar du snabbt det som du söker efter.

En snygg detalj

Ett par stiliga och bruna skor för herrar kan bli otroligt snyggt tillsammans med en mörkblå kostym. Istället för att köra på de klassiska svarta och blanka finskorna till en svart kavaj, blir det lite mer modernt att matcha blått och brunt. Brunt passar även bra till sommarens alla klänningar, satsa gärna på ett par bruna kilklackar eller ett par låga sneakers i brunt läder. Eftersom brunt är en färg som ofta återfinns i outfiten i form av ett läderskärp, en handväska eller ett armband, är det enkelt att skapa en enhetlig look genom att matcha dina bruna skor med resten av kläderna.

Skötseltips för dina bruna skor

Brunt är en väldigt praktisk färg när det kommer till skor eftersom färgen får smutsfläckar att synas mindre. I vårt sortiment av bruna skor hittar du ett stort urval av äkta skinn- mocka- och läderskor, alla av högsta kvalitet. Just äkta läder är ett smart material på skor eftersom det formar sig efter dina rörelser och dina fötter. Dessutom är det enkelt att ta hand om, du behöver endast skoborste, impregneringsspray och eventuell skokräm. Med borsten rengör du skorna från smuts och damm, med impregneringssprayen ger du skorna ett skydd och med skokrämen kan du jobba upp en vacker glans i skoskinnet.

Sida 1 av 101

6054 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK