Skor

526 träffar

Looking – söta skor till den trendiga tjejen

Letar du efter nya skor med ett färgstarkt och somrigt utseende så är skorna från Looking något för dig. Välj bland många olika skomodeller med originella utseenden och former. Du hittar både ballerinaskor, sandaler och klackskor från Looking här hos oss. Klicka på de skor du tycker om för att läsa mer om modellen.

Looking skor historia och kända modeller

Looking är kända för att tillverka söta och trendiga skor för kvinnor i alla åldrar. De är oftast färgstarka och drar enkelt till sig uppmärksamheten på ett bra sätt. Looking har ett öga för detaljer och du hittar ofta rosetter och liknande på skorna. Skorna är dessutom bekväma att gå i.

Looking skor stiltips och skötsel

Om du har en feminin och söt stil så kommer skorna från Looking garanterat att vara något du tycker om. De passar till många olika stilar. Eftersom skorna dessutom är så färgstarka och oftast enfärgade, är de tacksamma att matcha med olika outfits. Skorna passar bäst till torrt och varmt väder.

Looking online på Footway

Köp dina skor från Looking här hos oss. Du har flera modeller att välja mellan och kan beställa hem skorna snabbt och enkelt. När du beställer hos oss så behöver du inte betala för frakten eller för returerna. Det är något vi bjuder på, vi sätter nämligen alltid kunden först.

Edda Purple
Edda Black
Holk Green/grey
FEW LEFT
Gram White
Minny Pink
Run Black
Run Purple
Trick Pink
Inso Black
FEW LEFT
Gram Navy
FEW LEFT
Mia White
Kleo Copper Pink
FEW LEFT
Foxy Blue
Inso Blue
Swell Black
SALE
Groom Black
SALE
Tulip3275 465
FEW LEFT
Sida 1 av 9

526 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK