Skor

181 träffar

La Strada skor från Nederländerna

Letar du efter ett par snygga skor som förhöjer och kompletterar din outfit perfekt? Kanske har du höga krav på kvalitet, design och passform? La Strada är ett starkt skoföretag på den europeiska marknaden. Här hittar du många trendiga och kvalitativa damskor i snygga färger, mönster och bra material.

La Strada skor historia och kända modeller

La Strada grundades i Nederländerna och har sedan starten 1979 skapat trendiga och kvalitativa skor för den modeinriktade individen. Stilen är genomgående ungdomlig med pigga färger, utstickande detaljer och trendiga designer. För La Strada är det otroligt viktigt att tillverka skor som har hög kvalitet. Därför genomgår varje skopar en noggrann kvalitetskontroll.

La Strada skor stiltips och skötsel

Framför dig har du ett varierat utbud av La Strada pumps. Skorna tillverkas av tålig textil som håller många år. Det bästa tipset för att skorna ska hålla sig snygga så länge som möjligt, är att vara försiktig med vatten. Du kan matcha ett par La Strada skor till olika outfits för att skapa en trendig stil.

La Strada skor online på Footway

Ett par La Strada skor bör stå på varje modemedveten persons hylla. Här kan du klicka hem trendiga skor av hög kvalitet och med skön passform. Vi på Footway levererar dina skor så fort som möjligt, ofta redan samma dag. Bli inspirerad av vårt stora utbud av skor och hitta ett par som du gillar.

Tulip3275 465
FEW LEFT
Rub1 Deep Red
FEW LEFT
83969
FEW LEFT
Rub 21
FEW LEFT
BX079
FEW LEFT
519856
FEW LEFT
BX 188
FEW LEFT
Nature 52
FEW LEFT
43771-AM
FEW LEFT
FEW LEFT
Sida 1 av 4

181 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK