Skor

224 träffar

Ilse Jacobsen – äkta skandinavisk design från Danmark

Ett par skor från Ilse Jacobsen är synonymt med stil, elegans och kvalité. Idén bakom varje modell är djupt rotad i det skandinaviska modet där komfort är ett av de viktigaste elementen för utformandet av en bra sko. Ilse Jacobsen tillverkar vackert skurna modeller i naturliga material. Du hittar allt från låga sandaler till högklackade festskor och rejäla stövlar i snygga färger som metallgrått och mulberry rosa. Det finns inte en enkel linje bakom Ilse Jacobsens design utan flera olika varianter som alla inspirerats av en och samma filosofi: att skapa skor du kan njuta av och som får dig att känna dig naturligt vacker.

Mode och komfort är a och o

Ilse Jacobsens kollektioner består av en mängd olika modeller, färger och utföranden. Här hittar du gummiboots i härlig turkos som tillsammans med ett par ljusa jeansbyxor och en oversize tröja bidrar till en shabby chic vardagslook. Du hittar också sandaler som gör semesterklänningen till en fulländad outfit och klassiska pumps med lite bredare klack i mörk mocka som passar fint till arbetskostymen. Varje sko utstrålar kvinnlighet och romantik. Det här är skor för modemedvetna tjejer som gillar älskar shabby chic. Hos Ilse Jacobsen får du en ordentlig dos stil men också mycket komfort för pengarna plus möjligheten att gå över gränserna och börja experimentera med färg och form.

Ett litet märke som snabbt vuxit sig stort

Ilse Jacobsen Hornbæk är ett danskt företag som grundades 1993 av designern Ilse Jacobsen. Idag tillverkar märket förutom skor även kläder och accessoarer. Jacobsens första kollektion bestod faktiskt av bara tio modeller skor. Men det lilla märket växte sig stort på bara några år och snart lanserade företaget en helt egen damkollektion. Numera designar Ilse Jacobsen fyra kollektioner om året som består av två skokollektioner och två klädkollektioner där även en rad accessoarer och basartiklar ingår.

Ilse Jacobsen online på Footway

Footway har ett brett sortiment av Ilse Jacobsens klassiska modeller med allt från snygga pumps till vackra sandaler i olika färger. Det breda utbudet gör att märket ofta kan erbjuda vad du söker oavsett om du shoppar för kalas eller vardag. Bra material och träffsäker design är förknippade med detta varumärke som sticker ut ur mängden.

FÅ KVAR
FÅ KVAR
83969
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sida 1 av 4

224 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK