Skor

224 träffar

Dixie skor med iögonfallande detaljer

Om du gillar vackra skor som känns både feminina och rockiga på samma gång, kan du garanterat hitta ett par du gillar från Dixie. Det danska varumärket vet verkligen hur man kombinerar komfort med en stilren design. Med utstickande och tuffa detaljer kompletterar ett par Dixie skor vilken outfit som helst.

Dixie skor historia och kända modeller

Dixie är ett danskt företag som skapar moderiktiga accessoarer till den trendiga kvinnan. Grundat år 2003 har företaget gjort stora framgångar i Skandinavien och här i Sverige älskar vi Dixie skor. Med en rå, feminin och skandinavisk design passar Dixie skor till alla modemedvetna kvinnor.

Dixie skor stiltips och skötsel

För att dina Dixie skor ska hålla sig så sköna och snygga länge, är det viktigt att du vårdar skorna väl. Det främsta tipset är att använda dina Dixie skor hela året, så länge som vädret är torrt. Vid regniga dagar är det bättre att ta fram gummistövlarna.

Dixie skor online på Footway

Få inspiration till nya klädstilar och outfits genom att se över vårt sortiment av Dixie skor. Vi på Footway har tagit fram ett varierat sortiment av vackra damskor så att du enklare kan hitta något som passar dig. Du behöver inte oroa dig för frakt eller returer, de bjuder vi på. Dessutom får du alltid 180 dagars öppet köp hos oss.

Tulip3275 465
FEW LEFT
Adela Black
FEW LEFT
Kawro Taupe
FEW LEFT
Rub1 Deep Red
FEW LEFT
83969
FEW LEFT
Rub 21
FEW LEFT
BX079
FEW LEFT
BX 188
FEW LEFT
Nature 52
FEW LEFT
Fnatte Black 06
FEW LEFT
Sida 1 av 4

224 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK