Boss Orange - Hugo Boss Skor Online

7 träffar

Boss Orange för män

Boss Orange är ett av de klassiska Hugo Boss kollektionerna, och lanserades år 1999. Boss Orange blev snabbt väldigt populärt med sin avslappnade stil, och har fokus på skor och kläder som passar i vardagen. Med ett par skor från Boss Orange kommer du alltid att känna dig rätt. Hugo Boss håller alltid hög kvalitet och med tillskottet Boss Orange har man fyllt behovet på marknaden för välskräddade vardagsplagg samt skor som håller hög stilgrad. Liva upp din befintliga skogarderob med nya, roliga skor som höjer din vardagslook och gör den snäppet vassare!

Företagets historia och Boss Orange

Hugo Boss föddes i Tyskland, och företaget grundades året 1924 i Metzingen. Företaget gick i konkurs 1931, men reste sig ur andra världskrigets aska och blev till ett av de största modehusen i världen.

Idag är märket Hugo Boss kända över hela världen delvis för sina välskräddade plagg, men också högklassiga skor, dofter och accessoarer, och finns över hela världen, med sina klassiska och moderna kollektioner för kvinnor, män och barn. Med butiker och återförsäljare i över 110 länder känner de flesta till märket, och tillsammans med andra premiummärken så som Chloé och Burberry ingår man i en av de största modekoncernerna i världen.

Boss Orange samt flera kollektioner för en bred publik

Märket innefattar kollektioner under bland andra namnen Boss, Boss Orange och Boss Green. Skor ur samtliga dessa kollektioner finns att köpa hos oss på Footway! Med Boss Orange for Men hittar du skor för vardagsbruk, med hög trendfaktor och en högklassig stil. Ge inte avkall på din individuella stil på fritiden, utan se till att hålla en kontinuerligt hög stilgrad med skor från Boss Orange. Företaget har tillverkat skor sedan 2004, och med Boss Orange skor har man nått ut till en bredare publik som uppskattar den stilrena designen som märket kan erbjuda. Allt från sköna sneakers till höga stövlar som ger en liten elegant, men samtidigt avslappnad touch till din vardagsoutfit.

Boss Orange online på Footway

Hitta dina Boss Orange skor hos oss på Footway. För en mer stilren vardag, kan du klicka hem just dina favoriter, med hela 180 dagars öppet köp, fri frakt samt fria returer. Kan det bli bättre? Säkerställ en stilfull säsong och handla hos oss på Footway redan idag! Med våra snabba leveranser är du dessutom ute i vimlet snabbare än blixten!

Sida 1 av 1

7 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK