Skor

136 träffar

Handla Calou hos Footway

Calou skor tar avstamp i den klassiska svenska träskon. Företaget är helt igenom svenskt och man använder material av mycket hög kvalitet genom hela tillverkningen.

Hur började Calou skor?

När grundarna bakom Calou skor ville skapa en helt ny sko så tog man sig en noggrann titt på den mest klassiska av svenska skor: träskon. Man ställde sig frågor kring vilka utvecklingsmöjligheter som fanns och om man kunde designa om denna klassiker utan att ta bort det ursprungliga uttrycket. Om man idag tittar på skor från märket så ser man det tydliga arvet från den klassiska träskon, men alla modeller har en uppdaterad och moderniserad form. Formgivningen har alltid utgått från den ursprungliga träskon och därifrån har man byggt upp en helt ny sko som passar nästan alla ändamål och tillfällen.

Calou skor för alla tillfällen

Calou träskor kommer i en rad varianter och modeller. Du kommer att kunna hitta sko som passar till ett mer uppklätt tillfälle som ett dop eller en födelsedagsfest, samtidigt som det finns modeller som passar perfekt vid mer vardagliga stunder. Ett par skor från Calou är ett utmärkt sätt att så att säga sätta pricken över i:et till t.ex. en elegant klänning. Då blir skon ett roligt ställningstagande och kanske samtalsämne. Calou går såklart bra ihop med upp ett par enkla jeans när du vill vara ledigt och skönt klädd. Det finns med andra ord snart sagt inte en enda outfit eller tillfälle då dessa skor är fel.

Rejäla sulor är hemligheten

Precis som när det gäller många andra träskor så är Calou skor uppbyggda på en sula av polyuretan. Detta material borgar för en komfort som saknar faktiskt motstycke oavsett om vi talar om natur- eller syntetmaterial. Med tanke på att även Calou läderskor bygger på en rejäl och tjock sula likt den hos ett par träskor så är komforten garanterad även när de gäller dessa modeller. Calou är ett bra val om du har en tendens att få ont i fötterna eller om du har ryggproblem. När det gäller skötsel av dina läderskor så gäller samma regler som med vanliga skor av naturmaterial: rengör dem regelbundet och smörj in dem med en skyddande produkt.

Calou skor online på Footway

Om du söker ett par sneakers så hittar du även detta bland Calou skor här på Footway. Precis som med våra andra skor så är det alltid snabb leverans samt fri frakt och retur för alla dina köp. Dessutom så är vi så säkra på kvaliteten hos de skor vi säljer så att vi ger dig hela 180 dagars öppet köp på allt du handlar hos oss.

FÅ KVAR
Inger Grey
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sida 1 av 3

136 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK