Bobux, Skor

157 träffar

Bobux skor för personlighet och miljömedvetenhet

Bobux skor är utvecklade för rörelse, lek och ett aktivt liv. Både skorna och tofflorna är mjuka för att följa fötterna och tillverkade i ekologiskt läder med unikt och lekfullt utseende.

Lekfullhet och hållbarhet i kombination

Med sitt fokus på barn utvecklar Bobux skor och tofflor för de små fötterna. Märket startades 1991 av Chris och Collin Bennett från Nya Zeeland, som har både barnet, miljön och rörelsen i tanken när de tillverkar sina naturliga produkter. Skorna tilltalar såväl barnen som föräldrarna med material i ekologiskt läder och lekfullhet i designen, och har blivit världsledande i flera av de 35 länder produkterna finns tillgängliga i. Vilket barn vill inte gå omkring med en häftig raket eller söt nyckelpiga på fötterna? I sortimentet finns också mjuka sportskor och tåliga och rejäla stövlar som håller för lek, även vid regn och snö.

Bobux skor med personlig touch

Stilen på skorna är klassisk men personlig, tack vare alla fina detaljer som sömmar och applikationer. Bland Bobux tofflor hittar du rätt innesko för ditt barn. Har hen en favoritfärg eller vilket är favoritdjuret just nu? Bobux har en unik resår runt vristen på alla sina tofflor, som gör de svåra för barnet att ta av. Sulan är tillverkad i gummi och ska minska risken att barnet halkar. För kallare dagar passar Bobux Eskimo som är varma boots med medelhögt skaft tillverkade i läder och med kardborreknäppning. Materialet andas och skorna är flexibla för att kunna anpassa sig till foten under barnets lekar.

Material och skötselanvisningar

Bobux skor är indelade i tre kategorier, tofflor, skor för de som håller på att ta sina första steg och för de äldre barnen. Alla tofflor är gjorda av ekologiskt läder som tillåter foten att andas. Tofflorna ska bara användas inomhus för att kvalitén inte ska förstöras och de ska vårdas regelbundet. Torka av ovansidan med en fuktig trasa och skulle de bli blöta ska de torkas långsamt, torktumla inte. Skorna putsas med skokräm, speciellt utsatta områden är längst framme vid tårna i skor som barnen lär sig gå i. För att impregnera lädret och skydda mot väta kan ett naturligt bivaxmedel smörjas in. Skorna blir både mer hållbara och ser blankare ut.

Bobux skor online på Footway

Footway har ett stort utbud av skor, kängor och tofflor på nätet. Vi har skor för alla tillfällen och levererar snabbt med fri frakt och fri retur. Du får dessutom 180 dagars öppet köp på dina varor för att du ska kunna prova hemma i lugn och ro. Gå in på hemsidan och se vilka skor som skulle passa just dig.

FÅ KVAR
Roam Brown
FÅ KVAR
Owl Milk
Roam Red
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Chase Navy
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sports Red
FÅ KVAR
Tiger Toffee
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Port Caramel
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Roam Caramel
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sida 1 av 3

157 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK