Skor

4 träffar

Meadows för den blivande bruden

Märket Meadows startade i England, närmare bestämt i Norwich år 1984. De senaste åren har Meadows tillverkat och levererat fantastiska bröllopsskor till återförsäljare världen över. Skorna andas elegans och stil men kommer med en prislapp som passar en bredare publik än de dyra designskorna. Skorna har även använts i olika Tv-produktioner och på operahus runt om i världen vilket har bidragit till deras ökade popularitet under åren. Om du går i bröllopstankar, är dessa skor för dig!

Meadows är specialister på sitt område

Meadows specialiserar sig på bröllopsskor som ska vara bekväma nog att ha på sig under hela bröllopsdagen. Inget ska förstöra den viktiga dagen för bruden, och med illasittande skor kan hela dagen bli en pina! Med Meadows skor slipper du oroa dig för detta då de sitter som gjutet på de flesta fötter och är skapade för att vara lätta, bekväma samt mjuka. Samtliga skor är handgjorda av begåvade skomakare och skorna kan beställas i speciella färger direkt av leverantören för att matcha brudklänningen, brudgummens kravatt eller blommorna i brudbuketten.

Meadows - även för brudtärnorna och brudgummen

Förutom skor för bruden skapar Meadows även skor för tärnorna och brudgummen! Allt för att du, brudgummen och brudtärnorna ska matcha varandra på bästa möjliga sätt och att alla ska vara bekväma och snygga under den stora dagen. Oavsett vilken typ av bröllop du planerar, hittar du säkert skor som passar. Meadows skor är så bekväma och snygga, att du kanske till och med kommer att använda dem igen till fest eller varför inte vardag? Ihop med ett par skinny jeans och en vit kavaj kan du ha dina fina skor även efter den stora dagen när ni äntligen fått varandra och sagt ”ja” inför era vänner och familj!

Meadows online på Footway

På Footway hittar du för tillfället enbart skor för bruden, men bland våra tusentals märken hittar du säkert skor även för tärnorna och brudgummen. Kontakta gärna vår kunniga kundsupport om det är något du behöver hjälp med inför din stora dag! De kan hjälpa dig med märkesrekommendationer eller produktfrågor. Hos oss hittar du som sagt det mesta, och med fri frakt och fria returer kan du kanske till och med kosta på dig ett extra par skor! Du har dessutom alltid 180 dagars öppet köp.

Sida 1 av 1

4 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK