Black Lily, Skor

4 träffar

Black Lily skor med vass attityd

Framför dig har du ett minst sagt spännande skosortiment från Black Lily. Från tuffa och rockiga klackskor till mer feminina och flickiga sandaler, kan du utan tvekan hitta ett par skor som tilltalar din personliga stil. Black Lily är en perfekt mix av det hårda och tuffa och det mjuka och feminina.

Black Lily historia och kända modeller

Black Lily är ett danskt varumärke som satsat på att skapa ett skomode som tilltalar helt olika kvinnor. Å ena sidan har de sin tuffa sida – Black, skor som känns rockiga och tuffa. Å andra sidan erbjuder skoföretaget Lily – en mjukare och mer feminin stil. Black Lily skor håller hög kvalitet och med en dos av skandinavisk design och med gedigna material, finns något för alla.

Black Lily skor stiltips och skötsel

I sortimentet av Black Lily skor kan du hitta allt från varma och trendiga höst- och vinterskor till svala och sköna sandaler för sommaren. Med en färgpalett som går från svart till ljusblått och gult, finns skor för alla årstider. Black Lily skor har snygga detaljer som gör att skorna verkligen står ut.

Black Lily skor online på Footway

Handla smidigt hos Footway! Vi erbjuder alltid de senaste trenderna och skor av högsta kvalitet. Ett par nya Black Lily skor är inte mer än några musklick bort. Footway ger dig snabba och fria leveranser – allt för att din shopping ska bli så rolig som möjligt.

Nyheter
Sida 1 av 1

4 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK