Blåa Skor Online

5 209 träffar

Blåa skor som piggar upp

Blått är flott och särskilt när det kommer till skor. Ge din outfit en härlig färgklick i form av ett par blåa skor. Här har du alla möjligheter att hitta ett par snygga skor som tilltalar. Blått finns i mängder av nyanser, både dova och mer lysande. Kanske vill du ha ett par nya skor till nästa solsemester? Här hittar du många bekväma och funktionella sandaler med blåa detaljer. Vi har även varma och gosiga vinterkängor från bland annat Sorel, Ten Points och Donna Girl – allt i olika prisklasser så att du ska hitta något som passar.

En vacker färg

Att endast köpa svarta eller bruna skor är tråkigt i längden. Även om svart är enkelt att matcha till många olika kläder, kan ett par färgglada blåa skor vara minst lika snyggt. Med blåa skor ger du outfiten det där lilla extra, en slags dekorativ detalj som livar upp kläderna. Då vi erbjuder väldigt många olika skomodeller och dessutom mängder av populära varumärken kanske det känns svårt att välja. Genom att enkelt sortera din sökning utifrån billigaste pris, en viss skomodell eller kanske efter ett varumärken, får du snabbare upp en sökning som känns relevant för dig.

Skapa en tuff outfit med blåa skor

Det finns mängder av olika sätt att sätta ihop en outfit på och allt handlar om tycke och smak. Om du vill sätta ihop en enhetlig och genomtänkt outfit kan du matcha dina blåa skor med någon annan blå detalj i din klädsel, exempelvis ett skärp, en fluga eller ett smycke. Det kan även bli lika fint att använda blåa skor tillsammans med en helvit eller helsvart outfit. Experimentera gärna med färger och mönster för att sätta ihop en klädstil som känns precis som du. Kom ihåg att det inte finns några rätt eller fel – klä dig i det som känns bekvämt. Dina blåa skor kommer genast att förhöja outfiten!

Skovård för blåa skor

Skovård kan se olika ut beroende på vilket material dina skor är tillverkade av. En annan faktor som avgör vilka medel du kan använda är vilken nyans av blått skorna har. Om du har köpt ett par mocka- eller läderskor i mörkblått, kan du utan problem impregnera skorna och även smörja in dem med skofett. Kom bara ihåg att skokräm kan göra att skorna blir något mörkare i färgen. För dig som köpt ett par ljusblåa eller himmelsblå textilskor kan du använda en vanlig skoborste för att rengöra skorna.

Cleo 11
FEW LEFT
FEW LEFT
Sandal
FEW LEFT
Faith
FEW LEFT
Intropia Clog
FEW LEFT
Abby 04
FEW LEFT
Arvensis
FEW LEFT
Classic Mini Navy
FEW LEFT
7588B Amalfi 150
FEW LEFT
D-Kallien Ebony
FEW LEFT
Tofino Nylon?
FEW LEFT
Sida 1 av 87

5209 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK