Bikkembergs, Skor

1 träffar

Bikkembergs skor - Sportigt herrmode

För dig som letar efter ett par nya, bekväma och stiliga herrskor, har Bikkembergs något att erbjuda. Framför dig hittar du ett stort utbud av snygga och trendiga Bikkembergs skor i sportig design, hög komfort och med en kvalitet som heter duga.

Bikkembergs skor historia och kända modeller

Det var Dirk Bikkembergs som grundade skoföretaget -86 och sedan dess har framgångarna avlöst varandra. Dirk är en belgisk man som föddes i Tyskland. Med stor passion för sport och mode har han felfritt lyckats kombinera det sensuella i modet med styrkan i sport. Med tåliga och bra material som skinn och textil passar Bikkembergs skor för alla tillfällen.

Bikkembergs skor stiltips och skötsel

I sortimentet hittar du ett stort utbud av Bikkembergs skor. Här kan du snabbt se vilken stil som präglar skorna. Den sportiga men samtidigt sofistikerade och stilrena designen klär vilken man som helst. Matcha med chinos, jeans eller varför inte ett par kostymbyxor?

Bikkembergs skor online på Footway

Handla dina Bikkembergs skor hos oss på Footway! Att handla här är smidigt och roligt och med hundratals snygga skor lär du garanterat få inspiration. När du klickar hem ett par Bikkembergs skor från Footway dröjer det aldrig länge innan du har skorna. Dessutom får du alltid fri frakt, fria returer och 180 dagars öppet köp.

Sida 1 av 1

1 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK