Skor

7 träffar

Bensimon skor att leva i

Här hittar du ett stort sortiment av kanske den bästa skomodellen någonsin – sneakers. Bensimon är ett välkänt varumärke som kännetecknas av sina sköna skor, sin snygga design och den höga kvaliteten. Välj bland mängder av snygga färger och klicka hem ett par Bensimon skor redan idag!

Bensimon skor historia och kända modeller

Med över 25 års erfarenhet i bagaget är Bensimon idag ett välkänt varumärke. Grundaren, Serge Bensimon, har en unik förmåga att applicera konst och färg i sina skor. Bensimon skor har en tidlös och stilren design som kompletteras felfritt av pigga färger. Med hög kvalitet och bra material erbjuder Bensimon hållbara skor som sitter perfekt.

Bensimon skor stiltips och skötsel

Bensimon skor är tillverkade för att kunna användas varje dag, oavsett tillfälle. Tack vare det breda utbudet av färger och mönster, kan du utan tvekan hitta ett par Bensimon skor som passar dina kläder och din personliga stil perfekt. Klä dig i färg och pigga upp dig själv och alla runtomkring.

Bensimon skor online på Footway

Footway är din egen oas fylld med hundratals spännande skor för varje tillfälle. Här är du alltid välkommen att handla och för att underlätta köpet bjuder vi på frakt, returer och ger dig 180 dagars öppet köp. Att köpa ett par schyssta Bensimon skor är enkelt, det är bara att klicka hem dem. Vi packar ner skorna och skickar iväg dem till dig snabbare än snabbast!

Laces
FÅ KVAR
Orbsta Hi
FÅ KVAR
Striped Shoe
FÅ KVAR
Laces
FÅ KVAR
Woman Lace
FÅ KVAR
Fyndhyllan
Sida 1 av 1

7 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK