Skor

17 träffar

Tosca Blu - skor med personlighet

Du som har en färgstark personlighet får verkligen möjlighet att visa upp den med skor från Tosca Blu! Häftig design, klara färger och charm är saker som utmärker det italienska märket.

Italiensk designduo

När Giacomo Ronzoni och hans fru Raffaella Condursi fick sitt första barn beslutade de sig för att starta sitt eget varumärke. De senaste tjugo åren hade de båda arbetat med tillverkning av accessoarer för stora modeföretag och hade nu erfarenheten som krävdes. Tosca Blu började som ett väskmärke, men snart fylldes det på med skor, bälten, boots och andra accessoarer.

Skor från Tosca Blu

Det fina med skor från Tosca Blu är att du kommer hitta ett par för varje tillfälle. Kanske behöver du ett matchande par till klänningen du ska ha på sommarens bröllop? Eller ett par snygga boots att ta dig igenom vintern med? Hos Tosca Blu finns det mesta!

Du hittar Tosca Blu-skor på Footway/h2> Kvinnor världen över upptäcker skor från Tosca Blu och gillar märket för att de syns och sticker ut, samtidigt som de är smakfulla. I Sverige hittar du Tosca Blu här på Footway och som alltid har vi fri frakt och retur, snabba leveranser och 180 dagars öppet köp.

SC-Ambra
FÅ KVAR
Laces
FÅ KVAR
Margot
FÅ KVAR
Chantal
FÅ KVAR
Carine
FÅ KVAR
Carine
FÅ KVAR
SC-Gemma
FÅ KVAR
Striped Shoe
FÅ KVAR
Laces
FÅ KVAR
Woman Lace
FÅ KVAR
Nyheter
Chantal
FÅ KVAR
Margot
FÅ KVAR
Carine
FÅ KVAR
Carine
FÅ KVAR
Laces
FÅ KVAR
Fyndhyllan
Sida 1 av 1

17 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK