Skor

11 träffar

Spansk elegans med Neosens skor

Upptäck en vacker kollektion där de bohemiska influenserna mixas med gedigna material. Det spanska märke Neosens skor är det självklara valet för kvinnan som älskar naturens skönhet.

Rötterna i La Rioja

Neosens är ett märke med rötterna i La Rioja, Spanien. Hemlandet gör ett tydligt avtryck i kollektionen som presenteras här på Footway. Formgivarna på La Rioja berättar själva att de hämtar inspiration från från naturens organiska former i sin design och mixar den med en gnutta romantik. Även Riojas landskap och dess dramatiska karaktär återspeglas i kollektionen från Neosens sko. Lädret i skorna från La Rioja kommer från Spanien och Italien. Skapa årets vackraste look med ett par skor från märket Neosens. Vilka skor blir dina favoriter i det spanskinspirerade urbudet? Ta del av det spännande modet från Neosens och sätt dina skor i blickfånget.

Dansa hela natten i Neosens skor

I den senaste skokollektionen på Footway finner du allt från söta sandaletter, höga stövlar och kilklacksskor som gjorda för att dansa i hela natten. Med skor från stilfavoriten Neosens blir din look lika bohemisk som vacker. Sandaletter det dekorativa detaljer representerar ett mode som signalerar femininet. Letar du efter en sko till festen? Modemärket Neosens erbjuder många olika spännande modeller och här finns definitivt en modell för just dig. Varför inte satsa på ett par vackra Neosens pumps i en kontrastrik färg? Missa inte heller den uttrycksfulla skon Neosens Rococo. Den inspirerande boho chica looken från romantiska Neosens har mycket att erbjuda.

Skor i gediget utförande

Neosens är ett märke som satsar på gedigna material och skorna skapas med kärlek till hantverket. Stort fokus läggs även på detaljer och ett gediget utförande. I Neosens kollektion finns skor i en rad olika material, välj bland annat skor tillverkade i nubuck, textil eller läder med slät yta. Skornas livslängd förlängs givetvis om du tar väl hand om dem på bästa sätt. En impregnering skyddar till exempel skorna mot både väta och smuts. Ta hand om dina skor så kan du se fram emot av att njuta av dem under lång tid framöver. Hitta dina personliga favoriter redan idag och se fram emot en lång vänskap med Neosens skor.

Neosens skor online på Footway

Letar du efter ett par stövlar eller lågskor? På Footway hittar du alltid stilsäkra skor till förmånliga priser. Utforska de senaste trenderna i den senaste kollektionen från stilsäkra Neosens här på Footway och finn dina egna skofavoriter. I butiken hittar du ett brett utbud med skor i en rad utföranden, modeller och färger. Vilka blir dina favoriter den här säsongen?

Trepat
3 FÖR 2
Laces
3 FÖR 2
Molinera
3 FÖR 2
Petit Verdot
3 FÖR 2
Chelva
3 FÖR 2
Laces
3 FÖR 2
Molinera
3 FÖR 2
Striped Shoe
3 FÖR 2
Laces
3 FÖR 2
Woman Lace
3 FÖR 2
Laces
3 FÖR 2
Fyndhyllan
Sida 1 av 1

11 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK