Skor

3 träffar

Momino – trendiga skor

Momino tillverkar skor med en trendig och väldesignad känsla. De säljer både vackra läderboots och enkla men stilrena sandaler. I vårt sortiment kan du välja mellan flera fina skomodeller. De passar perfekt för dig som vill ha unika skor med bra passform. Bli inspirerad av de vackra skorna från Momino redan idag.

Momino skor historia och kända modeller

Momino är ett italienskt företag som fokuserat fullt ut på skomakeriets ädla konst. Genom att kombinera gamla skomakartekniker med dagens moderna och trendiga utseenden har de skapat unika skomodeller. Det är denna egenskap som har gjort Momino till ett varumärke som är känt över hela världen. Hitta klassiska och stilrena skor från Momino här hos oss.

Momino skor stiltips och skötsel

Skor från Momino passar bra till dig som har en ledig men samtidigt välklädd stil. De flesta skomodellerna är gjorda av läder och ger dig ett uppklätt utseende utan att bli tråkigt. Eftersom läder är ett levande material gäller det att ta hand om skorna. Du hittar många bra skovårdsprodukter för läder här i vårt sortiment.

Momino skor online på Footway

Köp dina Momino skor på ett enkelt och roligt sätt genom att handla här hos oss på Footway. Vi ger dig inte bara riktigt bra priser, du får även hela 180 dagars öppet köp och dessutom fri frakt på din beställning. Unna dig själv ett par läckra läderskor från det italienska varumärket redan idag.

Fyndhyllan
Sida 1 av 1

3 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK